Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan få en Texas Motorsykkel License

For å lovlig operere en motorsykkel innenfor grensene av staten Texas, må du oppfylle flere krav. Du må fylle ut alle skjemaer og sende den opprinnelige søknaden, og alle testene må være bestått og trinn gjennomført for å få en klasse M motorsykkel lisens i Texas. Klasse M er en godkjenning lagt til din vanlige Texas førerkort. Texas Department of Public Safety understreker informert og sikker drift av motorsykler i sin "Motorcycle bruksanvisningen." Staten Texas anbefaler profesjonell motorsykkel opplæring av instruktører som er godkjent av staten. Du trenger
Motorsykkel
bil med lisensiert sjåfør
Bevis på amerikansk statsborgerskap
Legitimasjon og personnummer
Texas kjøretøyets registreringsnummer
Proof of ansvarsforsikring
Driver Utdanning sertifikat
Skolegang verifisering
Parent autorisasjon papirer
Motorcycle Safety Kursbevis
penger for avgifter
Proof of helseforsikring
Vis flere instruksjoner
1

Ring fremover og gjøre en avtale på nærmeste førerkort avdelingskontor Texas Department of Motor Vehicles, som drives av Texas Department of Transportation. Samle de nødvendige papirene for å presentere for kontorpersonale. Få bevis på din identitet og personnummer. Kontroller at du er en amerikansk statsborger, eller ha rettslig tilstedeværelse i landet. Fremlegge bevis for din Texas kjøretøyets registreringsnummer og presentere dokumenter som beviser at du har ansvarsforsikring på motorsykkelen, hvis du eier den. Gå til kontoret i person til å søke konsesjon.
2

Søk om en motorsykkel instruksjon, eller elevens tillatelse hvis du er mellom 15 og 18 år. Klasse M lisensen begrenser 15-åringer til motorsykler med motorer fortrenge 250 cc eller mindre. Begrensningen løftes den 16. bursdag. Ta en signert fullmakt papir fra en forelder eller foresatt med deg. Presentere kontoret med en Driver Education ferdigstillelse sertifikat og offisielle verifisering av din deltakelse og innmelding i skolen. Vis din ferdigstillelse sertifikat for Motorcycle Safety Course gitt av en skole godkjent av Motorcycle Safety Foundation.
3

Forbered deg på obligatorisk førerprøve kreves av DOT, hvis du er under 18 år. Lær deg å bruke motorsykkelen kompetent og trygt før du tar testen. Øv håndtering av sykkelen under en rekke situasjoner å passere veien testen første gang. Kontakt lisens kontoret for å gjøre en avtale for en førerprøve. Gi en motorsykkel for å ta prøven på, samt en følgende kjøretøy med en lisensiert sjåfør til å bære instruktøren.
4

Presenter Motorcycle Safety Foundation ferdigstillelse sertifikat for motorsykkel sikkerhet Courts å frafalle kjøring teste kravet, hvis du er over 18 år. Forbered deg på den skriftlige lisens test ved å studere "Motorcycle bruksanvisningen" i god tid før du tar testen. Bestå skriftlig test og fullføre alle søknadsskjemaer. Frita deg fra hjelmen loven krav hvis du er over 21 ved å fylle ut Motorcycle Safety Course, eller presentere bevis for helseforsikring.
5

Få ditt bilde tatt eller gi en autorisert fotografi. Gi en tommel print for DMV poster. Pass visjonen test. Betale påmeldingsavgiften, den eksamensavgift og staten lisensavgift. Søk om en motorsykkel klassifisering på en aktuell lisens fra out-of-state ved å sende en kopi av en karaktergivende skriftlig eksamen eller et brev fra instruktøren, samt en sjekk eller postanvisning dekker alle avgifter til Texas DOT.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106467.html

Previous:
Next:

motorsykler