Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hjemmelaget Motorsykkel Stand

En hjemmelaget motorsykkel stativ kan være ferdig med rør-bøyeverktøy og en sveiser. Det vil tillate deg å oppbevare sykkelen riktig og trygt, uten å stole på stativ for å holde den oppreist. Stativet kan også brukes til å holde sykkelen stødig mens du gjør noen mindre justeringer i det. Materialer

Det beste materialet er 2-tommers, tunge gauge stålrør. Dette er solid nok for de fleste sykler og lett å bøye. Andre muligheter er 2-tommers kanal bar, som er firkantet stål rør brukes til å bygge hyller og porter. Dette er en litt mer komplisert å bøye og krever mer varme. For ultra-robust stands, kan tykkere rør eller jern brukes, men de vil være vanskeligere å bøye. Stativer kan også være laget av to-for-6 treplater. Disse stands blir brukt som kontakter for reparasjoner.
Design

Flere typer design er brukt. En, som kan løfte nesten ett tonn, har en tre meter lang stang håndtak bøyd i 45-graders vinkel i sentrum. Dette er festet til et stativ med korte ben som passer i en liten vinkel i henhold til sykkelen din. At stativet er satt under sykkel med håndtak som ligger på en parallell orientering til gulvet, deretter håndtaket løftes opp. Tverrliggjaren glir fremover, løfte sykkelen opp. En annen utforming ser ut som V satt på en plate med en pivot bar. Sykkelen er rullet opp på V, og når presset frem de V låses i oppreist stilling.
Fabrication

Du trenger tilgang til metall bøying verktøy. Pipe Benders vil fungere best med sylindrisk rør, og kan også brukes med kanal bar. De fleste vil markere midten av svingen på utsiden av røret, og deretter sette inn røret i bender så merket er sentrert. Røret varmes opp med en blåselampe eller varmepistol og bøyd. Mer varme mest anvendes til kanalen bar på grunn av sin form. Metallet i hjørnene kan lett gjeng sammen, forårsaker svakhet i stål og eventuell brekkasje. Rør kan sveises ved hjelp av en MIG eller TIG-sveiser. Dette krever øvelse og er en viktig del av fabrikasjonen. Lær sveising før du forsøker å bygge en stål motorsykkel stå selv.
Annet ekstrautstyr

Motorsykkel stands vil ta mye slitasje. Så gummi caps på håndtaket på stativet og bena er en flott idé. Også male rå stålrør med både primer og en billakk. Dette forhindrer rust som kan smitte over på krom og beis sykkelen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106472.html

Previous:
Next:

motorsykler