Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bruke fremre og bakre Motorsykkel Stands

Mange motorsykler er utstyrt med side stands (eller spark stands) som støtter motorsykkelen når bilen er parkert. Denne typen standpunkt er kjent for alle som noen gang har eid en sykkel. Noen motorsykler kan også være utstyrt med en senter-stand, som strekker seg fra under midten av sykkelen og løfter opp det bakre hjulet, som støtter motorsykkelen. Denne typen stativet gjør det litt enklere å utføre vedlikehold på bakhjulet, men det er ikke fullt så stabil som når du bruker siden stå. Sportssykler er generelt ikke utstyrt med sentrum står på grunn av vekt og bakkeklaring problemer. Som et alternativ til den siden stå og senter-stand, eksterne (ikke koblet til MC) tribunen kan benyttes. Motorsykkel stands er laget av en rekke leverandører og kommer i flere stiler. I hovedsak, de alle oppnå det samme målet ... å løfte og støtte motorsykkelen. Disse brukes ofte med sportssykler eller spor /rase sykler (som mangler en centerstand og /eller side stativ). Ikke bare støtter disse står ikke sykkelen, men de gjør hjulet (og gaffel) fjerning enklere, og gir mulighet for installasjon av dekk pulsvarmere (siden hjulet er forhøyet). Du trenger
Motorsykkel
bakre stativet
Front stativ (ekstrautstyr)
Vis flere instruksjoner
en

Når du bruker motorsykkel stands, må du alltid begynne ved å installere den bakre stativet. Fronten stands bør generelt ikke brukes uten det bakre stativet allerede på plass (annet sykkelen kan velte).
2

bak står løfte sykkelen fra svingarm ved hjelp av en rekke ulike stiler. Den mest populære stil løfter sykkelen ved hjelp av små spoler som er montert til hver side av svingarmen. Mange sportbikes allerede har kraner i svingarmen for installasjon av spoler.
3 p Hvis spoler ikke er installert, vil en standard (eller svingarm) stativ bare løfte fra undersiden av svingarmen . Andre stiler er også tilgjengelig, men mindre vanlig (MotoGP stil, etc.).
4

For å bruke det bakre stativet, bare støtte motorsykkelen i vertikal posisjon, og deretter plassere stativet på baksiden av sykkelen og posisjon klipsene på stativet på spolene (eller like under svingarmen hvis du bruker en svingarm stativ).
5

Når stativet er sikkert på plass og klar til å løfte, trykk ned på håndtaket og løft sakte sykkel.
6

Håndtaket skal trykkes /senkes ned på bakken, og sykkelen vil bli hevet og støttet. Sykkelen er nå sikkert, og vi har lett tilgang til hjulet fjerning eller installasjon av dekk pulsvarmere.
7

Vær svært forsiktig flytte sykkelen mens på standen. Avhengig av stilen av stativet (svingarm, spole, etc.), kan du være i stand til å skyve eller dra sykkelen litt uten å forårsake opprørt. Men for å være sikker, bør du fjerne stativet før du flytter sykkelen.
8

Når motorsykkelen er sikker på det bakre stativet, kan du installere den fremre stativet. Foran står løfte sykkelen ved hjelp av én av to metoder: 1) ved å løfte fra under styrekrone, eller 2) ved å løfte det fra bunnen av gaflene. Fordelen til løfte fra styringsgruppen hodet er at du kan fjerne gaflene hvis nødvendig, for vedlikehold. Min Pit Bull merkevare foran standen konverteres enkelt til enten stil (se bildet)
9

Først, la oss se på å løfte opp fronten ved hjelp av et stativ som er utformet for å støtte fra under styrekrone. Først må du plassere pinnen på stativet under styring hodet, og sett denne pinnen fullt. Inntil du får følelsen av det, vil det bidra til å bøye seg og ser eller føler for riktig plassering. Pass på at pinnen er satt helt inn og sikker før du begynner å løfte sykkelen.
10

Når pinnen er på plass, med stativet sentrert i fronten av sykkelen, bare trykk ned på håndtaket å løfte fronten. Dette vil kreve litt mer kraft enn med det bakre stativet.
11

Når motorsykkelen er fullt løftet, har du lett tilgang for hjulskifte eller for installasjon av dekk pulsvarmere. I tillegg, siden sykkelen er støttet fra styringsgruppen hodet området, kan du justere eller fjerne gaflene hvis nødvendig.
12

La oss nå ta en titt på å løfte opp fronten ved hjelp av et stativ som er utformet for å løft fra under gaflene. Denne typen stativ er litt enklere å bruke, men selvfølgelig kan vi ikke fjerne gaflene når den er løftet. Men vi har fortsatt enkel tilgang for hjulskifte og installasjon av dekk pulsvarmere.
13

Begynn med å plassere foran standen i sentrum av forhjulet, og plassere de små (vanligvis gummibelagt) svinger under gafler
14

. VIKTIG: Du må sørge for at den nedre svivelen er under midten av hver gaffel, og ikke på kanten. Du ønsker å være sikker på at gaffelen ikke ta av til fronten når du søker press for å løfte.
15

Når svivler er sentrert under hver gaffel, sakte og forsiktig trykke ned håndtaket til å løfte foran.
16 p Som med den bakre er stativet håndtaket senkes til bakken, og motorsykkelen skal være sikkert med forhjulet litt opp fra bakken, noe som gir enkel tilgang for hjulskifte eller installasjon av dekk pulsvarmere.
17

Når både bak og foran løftes på stands, er motorsykkelen svært sikker og begge hjulene er forhøyet. Når du fjerner tribunen, husk å fjerne den fremre stativet først (igjen, er det bakre stativet greit å bruke alene, men foran standen bør aldri brukes uten den bakre allerede på plass).


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106227.html

Previous:
Next:

motorsykler