Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Deler for å lage en Hayabusa Go Fast

Siden introduksjonen i 1999 har Suzukis GSX-1300R vært fôring behovet for fart. Hayabusa er oppkalt etter det japanske ordet for verdens raskeste dyr, Peregrine Falcon, som er i stand til å dykke i hastigheter over 200mph. Spioneringen som verdens raskeste serieproduserte motorsykkel, er det mulig å lage en motorsykkel som er i stand til 186mph rett utenfor utstillingslokalet gulvet fortere? Eksosanlegg

En av de første modifikasjoner utført på en motorsykkel, kan erstatte aksjen eksos gir en bedre flyt av brukte gasser og forbedre ytelsen. De fleste lager systemer er tunge og restriktive på grunn av tillegg av utslipp-nødvendige komponenter. Ettermarkedet eksos er tilgjengelig som komplette systemer eller slip-on type erstatninger. Full systemer erstatte aksjen header, mid-pipe, og lyddemper for å gi en jevnere flyt og økt toppfart med en ekstra gevinst på opptil 11 hestekrefter. Økningen i kraft er merkbar ved høy-hastighet, men har en tendens til å miste lavere og mid-range ytelse. Full systemer varierer i pris fra $ 800 til $ 2500.

Slip-on eksos bare bytter lyddemper og mid-pipe, og gir en relativt billig boost i kraft. Selv om top-end gevinstene er minimal, er kraften spredning bredere i nedre til mid-range med mindre gevinster på 05:56 hestekrefter. Slip-on eksos prisene varierer fra $ 300 til $ 800.
Drivstoff og luft

Ekstra luft og drivstoff krav fra skiftende eksosanlegget blir ofte oversett av den gjennomsnittlige gate rider . Bytte lager luftfilter med en ettermarkedet filter, som leveres av K & N eller BMC, vil gi en bedre flyt av frisk luft. Denne strømmen blir deretter behandlet av elektronisk bensininnsprøytning (EFI) system. Aksjen innsprøytningssystem innstillinger, eller "kart", er satt for aksjen inntak /eksos oppsett, som gir riktig mengde drivstoff til luft ratio til makten sykkelen. Når du endrer inntak /eksos layout, er dette forholdet ut av balanse som forbedret eksos og inntak flyt også gir mer luft inn i motoren, skjev ut blandingen. En ettermarkedet EFI-kontrolleren, som Dynojet Power Commander og Bazzaz resultatutvikling Z-Fi Fuel Management System, kan du finjustere drivstoff kartet, enrichening og lener drivstoff kurve som nødvendig for å gi massive gevinster i ytelse.


avgrense 'Busa

Mer kraft, og mer fart, kan finnes ved de-begrense Hayabusa. Fartssperrer, hindrer sykkel fra bestått 186mph punktet har blitt installert på Hayabusa og andre stor kapasitet sportssykler. Fjerne denne innebygde grensen er mulig med en derestriction kit, som Schnitz Racing modifiserte utstyr-posisjon sensor. Men omgår disse speed-begrenser ofte gjør den digitale Girindikatoren utstyrt på 2006 og nyere modeller lese en konstant "sjette" gear, uavhengig av faktisk utstyr stilling.
Vektreduksjon

Bortsett fra modifikasjoner som skaper mer kraft, kan ytterligere fart bli funnet ved å redusere Hayabusa vekt. Med 2009-modell med en vekt på 573 pounds klare å ri, å miste et par pounds vil dra ytelse over hele linja. Installere en ettermarkedet eksos kan hjelpe kaste vekt. I dette tilfellet, installere en Megafon system fra Brock ytelse reduseres så mye som 35 pounds fra den totale vekten. Endre lager hjul for lettere smidde aluminiumsfelger kan miste ytterligere 11 til 14 pounds, øker både rett linje fart og kjøreegenskaper ved Shedding vekt.
Final Thoughts

Se inn forbedre Hayabusa er bremsekraft. Enkle forbedringer, for eksempel rustfritt stål bremseslanger, kan betale utbytte når du er overskrevs en rakett skipet suser langs på trippel sifrede hastigheter. Oppstramming opp suspensjonen, som er generelt mykere på grunn av sykkelen påståtte sport-touring arv, kan også bedre håndtering for sporadisk bakvei thrash. Andre metoder for å øke ytelsen til en Hayabusa, som for eksempel turbo-lading og kjører lystgass-oksid, er tilgjengelig, men kan redusere levetiden på motoren, så er du advart!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106464.html

Previous:
Next:

motorsykler