Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Sand & Paint en motorsykkel

En grunnleggende motorsykkel maling jobb på en maling og body shop kan koste et par tusen dollar. Hvis du ønsker en tilpasset maling jobb, er prisen enda høyere. En virkelig god maling jobb tar mange timer med sliping og forberedelse, med svært lite tid faktisk male. Lære å pusse og male en motorsykkel for deg selv kan spare deg for tusenvis av dollar. Du kan ta så lenge du vil, og få en god maling jobb gjort nøyaktig slik du vil ha det. Du trenger
Verktøy for demontering av motorsykkelen
Sandpapir (assortert maisgrøt)
Vann
Rags
maskeringstape
Masking papir
Wax og fett remover
Automotive primer
Automotive maling
Automotive klarlakk maling
Orbital buffer og pad
Rubbing compound (virvel remover)
Vis flere instruksjoner
en

Kjøpe maling, primer og forsyninger. Primer, maling og tydelig er tilgjengelig i spraybokser, slik at du ikke trenger en maling pistol og kompressor. Du kan få tilpasset maling blandet, og de fleste store industrielle eller automotive maling butikker kan sette det inn i en sprayboks for deg.
2

Ta motorsykkelen fra hverandre. Fjern alle deler som vil bli malt, selv om store deler, slik som fendere og gass tank, kan stå på hvis delene rundt dem er maskert av og dekket med tape og papir. Tape over noen åpninger, bolter eller bolt hull slik at delene ikke vil bli dekket i maling.
3

Sand alle delene som skal males med 300 sandpapir før de er kjedelig og glatte. Bruk din hånd og sandpapir bare. Ikke bruk en pussekloss eller slipemaskin. Sand dem på nytt med 800 sandpapir på samme måte. Tørk delene ned med voks og fett remover.
4

Spray delene med tre lette strøk med primer. La primeren tørke i 30 minutter mellom hvert strøk. Holde sandpapir dynket med vann, bruk 1200 sandpapir til sand primer før delene er glatt og primer er enda. La delene tørke, tørk dem med voks og fett remover.
5

Påfør fire tynne strøk med maling. La hvert strøk med maling tørke i 30 minutter.
6

Spray deler med fire eller fem tynne lag med klarlakk maling. Tillat 30 minutter med tørking mellom hvert strøk. La siste strøk tørke helt (ca seks timer). Sand med 800 sandpapir til glatt og kjedelig. Spray to eller tre strøk med klar lakk og la dem tørke helt.
7

Sand klarlakk igjen med 1500 sandpapir og vann. La papiret vått hele tiden. Sand til overflaten er glatt og kjedelig.
8

Bruk en poleringsmaskin med en polering pad og væske rasping sammensatte (virvel remover) på lakkerte deler. Buff før malingen skinner. Tørk bort overflødig stoff med en fille og vann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106383.html

Previous:
Next:

motorsykler