Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er de forskjellige typer motorsykler?

Motorsykkelen er vanlig i vår kultur. Det finnes ulike typer, og i hver kategori det kan finnes variasjoner på den opprinnelige stilen. Hver type motorsykkel varierer, noen ganger subtilt, noen ganger dramatisk fra andre typer motorsykler. Cruisers

En av de vanligste typer motorsykler er krysseren. Som navnet tilsier, har denne stilen av motorsykkelen en mer laid-back kjørestilling, med rytteren sitter rett opp. Denne type MC har en tendens til å være tunge, men det er vanligvis stor nok til at det kan være en passasjer sitte komfortabelt. I USA, er det Harley-Davidson den mest kjente typen cruiser, men andre produsenter også gjør denne stilen av motorsykkelen.
Sport sykkel

sport eller street sykkel varierer fra krysseren. Denne type motorsykkel kan beskrives som prangende, og er ofte forbundet med høye hastigheter. Denne motorsykkelen er vanligvis lys og rytteren har en tendens til å være i en mer krum-over kjørestilling. Mens det er plass til en passasjer, er det vanligvis ikke så behagelig for passasjeren. De mest vanlige produsenter av gaten sykkel er basert i Japan, som Kawasaki, Honda, Suzuki og Yamaha.
Sport-tourer

Denne stilen av motorsykkel kombinerer vekt, kjørestilling og romslighet av en cruiser med stilen og hastigheten til en sport sykkel. Denne motorsykkelen er konstruert for lang avstand turer og kan anses som en mer luksuriøs motorsykkel. Oppvarmede håndtak, hardt bagasje for lagring og anti-lock bremser er bare noen av de høyere-end tilbehør tilgjengelig på denne type motorsykkel. Honda Goldwing er en veldig populær sport-tourer.
Off-road eller Dirt Bike

off-road motorsykkel, eller dirt bike, er svært populære og appeller til unge ryttere så vel som voksne ryttere. Denne stilen av sykkelen er utviklet spesielt for off-road bruk og er svært enkel og nedstrippet i forhold til andre stil av motorsykler. Det er ikke lovlig å kjøre i gatene, men det kan bli ridd på stier eller på et spor. Denne motorsykkelen er veldig lett, har nubby dekk for trekkraft og er utformet for å holde seg selv når sykkelen er droppet. KTM, Honda og Suzuki er bare noen få produsenter som selger denne type motorsykkel.
Dual-sport

dual-sport stil av motorsykkelen er designet for både på - og off-road bruk. Det er street legal, i motsetning til en off-road-bare sykkel, og det er i stand til å endre ridning miljøer som forholdene endrer seg. Uten behov for en egen motorsykkel, kan dual-sport gå fra fortau til skitt uten tanke. Denne stilen av motorsykkelen ikke kan takle ekstreme off-road forhold, men det er i stand til enkelt off-road bruk. Suzuki, KTM og Yamaha er dual-sport produsenter.
Standard

Standarden er regnet som den mest grunnleggende og allsidig motorsykkel tilgjengelig. Det er ansett som en tradisjonell eller naken sykkel på grunn av mangelen av tilbehør. Derfor tradisjonelle sykler pleier å være mer rimelig. Den oppreist kjørestilling, lav vekt og mindre størrelse gjør dette til en flott motorsykkel for nybegynnere. Ducati og Buell er standard produsenter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106361.html

Previous:
Next:

motorsykler