Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan Cash en Redusert-Value Sjekk

En redusert verdi sjekken kommer når du selger bilen etter at bilen har vært involvert i en fender bender. Du har bilen reparert til sin pre-ulykke staten og alt virker bra. Da du oppdager at salgsprisen er lavere på grunn av ulykken. I noen stater, kan du be om at forsikringsselskapet eller forsikring av den part involvert i ulykken refundere deg forskjellen på hvor mye din bil ville ha solgt for. Ikke heve redusert verdi sjekken før alle krav er avgjort. Du trenger
Gyldig statlig ID
Gyldig sekundær identifikasjon
Vis flere instruksjoner
sette sjekken
en

Fullfør et depositum slip for banken din. Legg merke sjekknummeret og beløp. Skriv ditt kontonummer klart og dobbeltsjekke at nummeret er skrevet riktig.
2

Signer baksiden av redusert verdi sjekk. Skriv ditt bankkontonummer under signaturen din, og sørg for å bare skrive der det er angitt.
3

Ta innskudd slip og signert sjekk til fortelleren vinduet og gjøre innskudd. Vare på kvitteringen.

Når du setter inn sjekken, opplyser dette til forsikringsselskapet at du godtar redusert verdi beløpet i sin helhet.
4

Vent mellom fem og sju arbeidsdager for midler til å rydde.
På et Branch Bank
5

Finn banken sjekken er trukket. Banken navn er trykt på venstre side av sjekken. Avgjøre om det er en lokal avdeling av banken nær deg. Kontakt banken for å spørre om de kontanter sjekker for ikke-kontoinnehavere.
6

Ta med redusert verdi sjekk og to stykker av identifikasjon til banken. Man må være en gyldig offentlig identifikasjon, for eksempel en stat førerkort, militært ID-kort eller pass. En sekundær form for identifikasjon, for eksempel en jobb identitetskort eller skole identifikasjon, er også nødvendig.
7

Fortell teller du ønsker å ta sjekken. Indikere at du er en ikke-kontoinnehaver. Mange banker vurdere også ikke-kontoinnehavere en avgift for å kontanter sjekker. Spørre om avgiften beløpet. Et avtrykk av tommelen er nødvendig på sjekken. Din identifikasjon informasjon er registrert på sjekken i banken teller.
8

Motta kontanter. Ved å motta penger er du fortelle forsikringsselskapet du aksepterer tilbudet og kravet er stengt.
På en Check-uttak Facility
9

Ta redusert verdi sjekk og to stykker av identifikasjon til en sjekk-innløse etaten. Man må være en gyldig offentlig identifikasjon, for eksempel et førerkort, pass eller militære ID-kort. Du må også gi en sekundær identifikasjon, for eksempel en jobb eller skole identifikasjon.
10

Fortell kasserer du ønsker å ta en sjekk. Du kan bli bedt om å bli medlem av check-innløse anlegget til kontanter sjekken. Fylle ut et søknadsskjema, og gir din adresse, telefonnummer og arbeidssted (hvis aktuelt). Et medlemskap kan kreves gebyr. Et medlemskap kort med ditt eget bilde må brukes hver gang du ønsker å ta en sjekk.
11

Registrer baksiden av sjekken. Ekspeditøren registrerer din identifikasjon informasjon om sjekken. Anlegget vurderer en serviceavgift til kontanter sjekken. Dette gebyret varierer fra $ 2 til $ 10, avhengig av hvor mye sjekken.
12

motta kontanter. Akseptere penger betyr at du godtar redusert verdi beløpet som tilbys til deg av forsikringsselskapet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94135.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav