Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Kan du finne en bil med sin GPS System?

Finne stjålne eller tapte biler kan være relativt enkelt med bruk av en Global Positioning Systems (GPS) enheter. Du kan bruke GPS-enheter for å finne et kjøretøy på to måter. Aktive enheter

Aktive GPS-enheter spore bilens bevegelser ved registrering av data fra ulike posisjoner og deretter sende informasjonen tilbake til en datamaskin gjennom bruk av et mobilnettverk.
Passive enheter

Finne biler med passive enheter er litt vanskeligere å oppnå fordi enheten må fjernes fra kjøretøyet og informasjon må lastes ned til en datamaskin for å kunne fastslå bilens siste posisjoner. Finne kjøretøy med en passiv enhet er stor for å bestemme bilens reise historie, men ikke sin nåværende plassering.

Tracking Funksjon

GPS-mottakere på bakken bruk timing sendinger fra tre eller fire satellitter for å beregne bilens posisjon. Når mottakeren bestemmer denne posisjonen informasjonen er enten lagres i mottakeren eller sendes til en datamaskin.
Security System

En bil som har GPS evner installert som en del av sitt sikkerhetssystem kan varsle eieren eller politimyndigheter av sin beliggenhet på telefon eller e-post når alarmen utløses.
Telematic Systems

Telematic i biler betyr automatisering. GPS navigasjon faller inn under telematic systemer i et kjøretøy. Denne teknologien gjør det mulig for GPS for å sende et signal til nødetatene i tilfelle en sjåfør er i en ulykke så respondere kan finne og hjelpe ham.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94075.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav