Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Kan jeg avbryte en bil ulykke krav?

Ulykker skjer med alle, som millioner av dollar i påstander utbetalt av auto forsikringsselskaper årlig show. Men, som Auto Forsikringskrav Råd påpeker, forsikringsselskaper tjene penger ved å selge forsikringer-ikke ved å betale krav. Det betyr at din forsikring agent vil ønske å hjelpe deg med å avbryte en auto ulykke krav. Grunner for Avbryte

Ulykker er opprørende, og du kanskje revurdere din påstand når dempende ned. Kanskje egenandelen er så høy at fremsette kravet ikke er verdt det. For eksempel kan hvis du bære en egenandel på $ 1000 og kjøretøyet pådrar seg skader av $ 1200, fremsette kravet ikke være verdt å risikere en høyning i forsikring priser. Forsikringsselskapene kan også avbryte politikk på grunn av overdreven krav. Som Insurance.com stater, "Det vil definitivt skade din forsikringspremie hvis du har den uheldige opplevelsen av å måtte sende inn for mange krav." Husk at forsikringsselskapene vurdere risikoen for hver forsikringstaker når du setter rates.You kan også velge å ikke å innlevere en klage hvis du ble sitert for ikke på seg bilbelte i ulykken som forårsaket skadene på bilen din. Slike billetter kan øke prisene, ifølge Bilforsikring Claim Råd.
Din Forsikring Agent

Det første du må gjøre når du ønsker å avbryte et krav er å kontakte din agent eller krav adjuster. Når det gjelder å avbryte et krav, er ditt og din agent beste interesse justert. Forsikringsagenter tjene bonuser ved å selge forsikring til folk som ikke vil fil krav. Som Bilforsikring Krav Råd forklarer, er antall forsikringer som selges sammenlignet med krav arkivert kalles en skadeprosent. "Avhengig av agentens tap ratio, vil bonusen eller betaling fra forsikringsselskapet øke eller minke. Skadeprosenten er også påvirket av hvor stor av et tap du har. "Jo større krav arkivert, står mer penger din agent til å tape.
Hva du skal si

Når du når din agent eller adjuster, må du oppgi dato for krav, krav nummer og politianmeldelse nummer, dersom hendelsen ble rapportert til politiet. Fortell personen at du vil avbryte kravet ditt, og hvis du blir spurt, sier hvorfor. Be om hjelp i avbryter kravet. Prøv å holde samtalen kort og rett på sak, hvis du ikke blir bedt om, ikke fortell. Bare spør om personen kan avbryte kravet for you.The adjuster eller agent ber om at du sender forespørselen skriftlig. Filen kan bli lukket uten ytterligere tiltak. Uansett, samarbeide fullt ut med din agent. Igjen, er agenten prøver å redde både deg penger.
Hensyn

Som Allstate Insurance Claim prøve sitert i Resources viser, et krav er ikke behandlet umiddelbart. Når du kontakter forsikringsselskapet for å sende inn et krav, må informasjon bli samlet. Det tar tid før kravet ditt kan bevege seg fremover, så det kan ikke være for sent å kontakte din representant og be om at kravet bli kansellert. I en online påstander system som Allstate, kan du selv be om sletting der. Bare husk at når du avbryter din påstand, vil det være for sent å ombestemme deg. Så vurdere dine valg og gjøre vedtak nøye.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94074.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav