Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Indiana Auto Accident Ansvar Lover

Indiana ulykke ansvar lovene er utformet for å holde hver driver ansvarlig for sin rolle i en bilulykke. Hver sjåførens forsikringsselskap er forpliktet til å betale for skader som oppstår på eiendom samt kompensere drivere for personskade. Loven gir også muligheter for sjåfører som har blitt skadet i bilulykker å saksøke for skader ikke betalt av forsikringsselskapene. En feil State

Indiana er en "feil stat" for å avgjøre ansvar i auto ulykker. Dette betyr at driveren som er styrt på feil må bruke sin bilforsikring for å dekke eventuelle skader på den andre sjåførens bil og eventuelle skader på den andre sjåføren før alle andre bilforsikring kan brukes. Tredjeparter som ikke egentlig involvert i bilulykke kan også utelukkes å ha litt ansvar, ifølge Indiana advokat Marc S. Sedwick. En tredjepart, for eksempel arbeidsgiver for en på feil sjåfør, kan bli saksøkt for uaktsomhet ved at en driver med en tvilsom historie med hensynsløs kjøring å bruke et selskap kjøretøy for forretningsformål.
Comparative Fault

Comparative Fault Act i Indiana avgjør ansvar i auto ulykker ved å sammenligne hver førerens evne til å forhindre ulykken. Hver fører tilordnet en prosentandel av feil fra 0 til 100. Dette tallet bestemmer hvordan økonomisk ansvarlig føreren er for å betale erstatning til eiendom, biler og personskader. Ansvar i dette tilfellet bestemmes av bevis innhentet av retten fra politiet på åstedet for ulykken, forsikringsselskapet etterforskere og uttalelser fra vitner. Drivere avgjøres å være minst 50 prosent på feil for en ulykke kan ikke samle skader i retten.
Blame og betaling

grunn av den komparative feil lov i Indiana, selv om du er delvis skylden for en ulykke, kan du fortsatt være i stand til å samle en pris for skader påført. Så lenge feil i en ulykke er styrt av retten til å være under 50 prosent, er du kvalifisert til å motta betaling. For eksempel, hvis domstolen regler som skader skal betales i mengden på $ 100.000 og din feil avgjøres å være 40 prosent, vil du motta $ 40.000.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94115.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav