Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Å gjøre en Corsage for en fotballkamp

Viser ånd for et lag på en fotballkamp, ​​enten for en skole eller NFL hendelse, er vanskelig når du er en kvinne. En idé å fremheve ditt utseende for en fotballkamp er å lage en corsage. Å gjøre en corsage for en fotballkamp er en bestrebelse etter en kreativ person som elsker å vise lagånd på hennes favoritt sportsarrangementer. Fra lagets farger til maskot charms, tillater en corsage for en fotballkamp deg å uttrykke din kreativitet. Du trenger:
Chrysanthemum
to kvister babyens pust
12-tommers lengde av silkebånd
Elastisk wristlet
Hot limpistol med limstifter
Saks

Vis mer Instruksjoner
en

Knyt lengden på silkebånd i en enkel bue, med en farge som samsvarer med ditt favorittlag. For eksempel, hvis din favoritt fotballag er Alabama Crimson Tide, vil et enkelt silkebånd av røde og hvite striper gjøre.
2

Plasser en prikk av varmt lim på midten av bundet baugen, hjelp av limpistol.
3

Snip stammen fra krysantemum blomst med saks, opp hele veien til den veldreide mottaket fra der blomstrer. Fest snipped side av blomsten til limt flekk av baugen og hold den inne i ca ett minutt. La det tørke på egen hånd i ca fem minutter.
4

Klem en liten prikk av lim på hver side av mamma blomst.
5

Følge barnets pust kvister til båndet, skyve endene av kvister under oppblomstringer av blomsten slik at de ikke kan sees. La dem hvile på limet spots i ca 10 minutter til tørk.
6

Klem en prikk av lim på overflaten av den elastiske wristlet.
7

Trykk på baksiden av buen inneholdende blomstene på limt flekk av det elastiske båndet. Hold den på plass i omtrent et minutt og la det sitte å tørke i omtrent en time før bruk den rundt håndleddet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94110.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav