Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan få en forsikring Egenandel refusjon fra en At-Fault Driver

Politikk forsikring har vanligvis en egenandel innebygd i at du kan være ansvarlig for i tilfelle du filen et krav. Politikk språk kan noen ganger frafalle dette fradragsberettiget dersom på-feil-driveren er fast bestemt på å være forsikret. Hvis egenandelen ikke er frafalt, vil du være ansvarlig for denne delen av kravet. Dette beløpet kan være $ 250 til $ 1000 eller mer. Det er i din beste interesse å forfølge den på-feil driver for gjenvinning av denne egenandelen enten gjennom hjelp av din forsikring carrier eller din lokale fylke aktor kontor. Instruksjoner
en

Samle all informasjon du har om at-feil driver, auto skade, scene bilder og kvitteringer for utgifter. Politirapporter er svært nyttig i å bestemme hvem ble sitert og er ansvarlig for en ulykke.
2

File din ulykke krav med din operatør. De fleste retningslinjer vil holde tilbake en forhåndsbestemt mengde betaling fra oppgjøret ditt: egenandelen. Transportøren vil forsøke å sikre inndriving av kravet betaling og egenandel fra at-feil transportør. Hvis oppgangen er nektet på grunn av at-feil driver politikk kansellering før ulykken, vil din påstand representant deretter forfølge uforsikret driver for totale kostnader.
3

File en oppreisning forespørsel gjennom domstolene. Hvis en sjåfør er uforsikret og /eller har begått noen forbrytelse som forårsaket tap, slik som tyveri eller ødeleggelse av eiendom, kan fylket aktor pålegg om at oppreisning gjøres overfor transportøren for full gjenoppretting eller til deg for out-of-pocket utgifter , noe som ville inkludere din egenandel eller beløp som er betalt for en leie bil som var over hva politikk dekket.
4

File et krav mot at-feil driver i små krav domstol. Dette er et alternativ tilgjengelig for deg hvis du bor i en no-fault stat, der hver enkelt er ansvarlig for hans eller hennes egne auto skader uavhengig av ansvar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94066.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav