Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Om Forskjellige typer Car Insurance

Ingen bekymringer gang om hans eller hennes bil forsikring før etter en ulykke. Beskytt deg selv og din eiendom: det er viktig å forstå de ulike typer dekning i henhold bilforsikring. Fakta

Auto forsikringsselskaper tilbyr forbrukerne flere alternativer for dekning. Disse alternativene er forskjellige typer bilforsikring som personskade, skade på eiendom, medisinsk betalinger, kollisjon, omfattende, tauing og utleie refusjon. Hvert alternativ dekker en bestemt situasjon knyttet til eventuell påstand. Personskade dekker skadene til en tredjepart når en overbygd forsikrede er på-feil for en accident.Property skade dekker bilen skader til en tredjepart når en overbygd forsikrede er på-feil for en ulykke. Medisinsk betalinger dekker skadene av en overbygd forsikret og hans eller hennes passasjer i en bilulykke uansett fault.Collision dekker skadene til en overbygd kjøretøy oppført på politikken uansett fault.Comprehensive dekker ikke-kollisjon skader (brann /tyveri) til en overbygd kjøretøy oppført på en politikk uavhengig av fault.Towing og utleie rembursement lønn for slep av en bil fra en ulykke scene og leiebil trengs etterpå med en overbygget forsikret. Alle disse coverages er valgfrie avhengig av bruken av kjøretøyet og alder selv om de fleste mennesker bære personskade, skade på eiendom og sammenstøt og omfattende dekning.
Fordelene

Fordelene med å bære de ulike alternativer som tilbys på en automatisk forsikring er at de lavere finansiell risiko forbundet med en bilulykke. Hvis du legger opp kostnadene for å betale for en skadet bilen sammen med fremtidige medisinske regninger, tauing og utleie, kan det komme inn i thousands.For noen mennesker, ville denne typen situasjon føre til økonomisk ruin. Som et resultat, ved å gjennomføre ulike typer bilforsikring, kan en person hindre ham eller henne selv fra lidelse en stor økonomisk tap.
Misforståelser

En vanlig misforståelse om de forskjellige typer bilforsikring er at de tilbyr "full dekning". Som et resultat, etter en ulykke inntreffer, kan en forsikringstaker forvente hans eller hennes forsikring å betale for alt. Dessverre er dette en myte. Auto forsikringer har spesifikke begrensninger som kalles "unntak" som hindrer dem fra å dekke viss type damages.Written begrensninger på utbetalinger sammen med egenandeler gjelder for alle auto politikk. Faktisk er det ingen auto forsikringer som tilbyr "full dekning". Noen regler er bare bedre enn andre fordi de har svært høye grenser og lave egenandeler.
Risk Factors

Svært få risikofaktorer kan være assosiert med ulike typer auto forsikring. De viktigste betaler for "for mye" forsikring eller "for lite" forsikring. For eksempel er forbrukere som kjøper kollisjon dekning for et kjøretøy over 10 år å betale for mye forsikring med mindre bilen er en klassiker. Eldre biler har svært lite eiendommens verdi. Så når en ulykke inntreffer, er de ofte var ute. Forsikringsselskapet vil ikke betale for sine reparasjoner og vil ofte tilbyr lave bosetninger som $ 100.On den annen side, i et forsøk på å senke kostnadene for premien, vil foreldre med tenåringer på deres auto forsikringspolise ofte velge å plukke grenser for kroppslige eller skade på eiendom som er lav sammen med høy sammenstøt og omfattende egenandeler. Dessverre, siden tenårene, spesielt gutter, er mer sannsynlig å ha en ulykke med tunge økonomiske tap, slutten konsekvensene av denne beslutningen er leftover regninger som ikke kan betales av forsikringsselskapet på grunn av utslitte grenser. Som et resultat, er det viktig at alle velge riktig type forsikring for å dekke deres individuelle behov.
Betydning

viktigheten av de forskjellige typer bilforsikring er stor . De hjelper mennesker å håndtere en ulykke, og også spare penger i prosessen. Det kan også gi føreren med fred i sinnet: uavhengig av hva slags skader eller skader de pådrar seg i en ulykke: de har den politikken dekning for å beskytte dem økonomisk

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94027.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav