Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan finne forsikring fra en Hit and Run Ulykke

Når en ulykke inntreffer, er det visse trafikkregler som sjåførene er pålagt å følge. Enhver sjåfør som ikke klarer å holde seg på åstedet kan være gjenstand for alvorlige kriminelle anklager som "forbrytelse hit-and-run". Hvis du har vært utsatt for en hit og kjøre ulykke, må du følge visse prosedyrer for å få forsikring informasjon av den ansvarlige part, slik at skader blir tatt vare på. Du trenger
lisens plate nummer
vitner
Vis flere instruksjoner
en

Kopier nummerskilt. For å få forsikring informasjon om et kjøretøy, må du ha lisens plate nummer eller eierens navn og kjøretøy beskrivelse. Hvis du ikke var i stand til å motta informasjon, sjekk for å se eventuelle vitner kan hjelpe deg.
2

Samle dine vitner. Finne personer som var vitne til hit-and-run. Spør dem om de ville være villige til å avgi en uttalelse til politiet.
3

ringe politiet. Inngi en politianmeldelse og gi myndighetene med lisens plate nummer og vitne kontaktinformasjon. Politiet vil spore lisens plate nummer for å avgjøre om sjåføren er forsikret.
4

Ring forsikringsselskapet. Politiet vil gi deg forsikring informasjon om kjøretøyet er involvert i hit-and-run. Kontakt eierens forsikringsselskap for å sende inn et krav. Hvis politiet har fastslått at eieren er uforsikret, har du to alternativer. Du kan kontakte forsikringsselskapet for å se om du er dekket for uforsikrede bilist, eller sende en klage til din sier statsadvokat kontor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94070.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav