Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan å bestride en Car Insurance Total Loss Verdivurdering

Avhengig av verdien på bilen din, kan forsikringsselskapet erklære det et samlet tap etter en ulykke. Mens en erklæring om totaltap er ikke nødvendigvis en dårlig ting, hvis forsikringsselskapet setter for lav verdi på din bil eller lastebil, kan du ende opp med mindre penger enn du trenger å kjøpe en ny bil, slik at du med hundrevis eller kanskje tusenvis av dollar verdt av udekkede utgifter. Du kan bekjempe den lave verdsettelsen og få pengene du trenger for å erstatte bilen. Du trenger:
Kelley Blue Book of bilannonser
Photographs
Vis flere instruksjoner
en

Samle så mye informasjon som du kan for å underbygge en høyere verdi for bilen din. Kelley Blue Book er gullstandarden for bil verdivurdering, så starte forskning med at offentliggjøring. Bil forsikringsselskapene bruker ofte engros verdi fra Kelley Blue Book, men privat salg tall er faktisk en bedre indikasjon på hva det vil ta å erstatte bilen.
2

Finn kopier av online og avis rubrikkannonser for biler av samme merke, modell, år og tilstand. Sammenligner lignende biler er en av de beste måtene å slå tilbake mot en urealistisk lav verdsettelse for din bil eller lastebil.
3

Send denne dokumentasjonen, sammen med dagens bilder av bilen før ulykken , til din påstander adjuster. Jo mer informasjon du kan gi for å underbygge din påstand om en høyere verdi, jo mer sannsynlig er det å råde.
4

Vent ut bilen forsikringsselskapet hvis du kan. Å ha penger på hånden for å kjøpe en ny bil kan du prute fra en posisjon av styrke. Mange ganger, vil et forsikringsselskap prøve å tvinge et forlik på drivere som trenger penger til å kjøpe en ny bil. Hvis du har midler til å kjøpe en annen bil på egen hånd, har du overtaket i forhandlingene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94108.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav