Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan håndtere en bil forsikringskrav etter en ulykke

Hvis du har vært involvert i en bilulykke, og du må sende inn et krav mot forsikringsselskapet eller annen sjåførens forsikringsselskap, er det noen ting du kan gjøre for å hjelpe deg gjennom prosessen. Du trenger
bilforsikring
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt forsikringsselskapet agent så snart som mulig når du vet at du skal sende inn et krav mot forsikringsselskapet selskap. Det samme gjelder hvis du var involvert i en ulykke, og du forventer at den andre sjåføren (e) kan sende inn et krav mot forsikringsselskapet.
2

Plan for den fradragsberettigede beløp du vil bli pålagt å betale.
p Hvis du er på feil for ulykken så sjekk din politikk eller med forsikringsselskapet agent for å finne ut hvor mye din kollisjon egenandel vil sette deg tilbake. Hvis kostnaden for reparasjonen overstiger egenandelen, vil forsikringsselskapet dekker merkostnadene hvis de er innenfor politiske grenser.
P Hvis ulykken ble forårsaket av en annen driver, vil forsikringsselskapet ta ledelsen i å få kostnadene for reparasjoner dekket. De vil bruke regress eller handle lovlig i dine vegne for å få dekket kostnadene til reparasjoner, inkludert egenandel. Hvis sjåføren som forårsaket ulykken ikke har forsikring eller var underforsikret, kan du måtte betale kollisjon egenandel.
3 p Hvis din bil krever reparasjoner, bør du forvente at kjøretøyet er gjenopprettet til tilstanden den var i før ulykken.

Forsikringsselskapet kan prøve å kreve at du tar bilen til et bestemt kollisjon butikk, hvis så forsikringsselskapet må garantere butikk arbeid og vurdere uten ekstra koster deg noe.

Forsikringsselskapet kan få lov til å bruke brukte deler hvis bilen din ikke er innenfor dagens modell år. Kontroller skriftlig anslag for å finne ut opprinnelsen til delene. Hvis anslaget omfatter ikke detaljer av deler deretter gjøre dem skrive det for deg. Hvis nye deler er lett tilgjengelig og verksted prøver å fikse bilen med brukte deler, så insisterer de gir nye deler og fortelle dem hvor du finner delene. For eldre biler finne nye deler kan være umulig. Insister på OEM deler ikke generiske deler. Forsikringsselskapet kan være i stand til å erstatte generiske deler for OEM deler hvis det er angitt i politikken. Hvis ulykken er ikke din feil står sterkt i insistering din.
4

Prøv å få en leiebil betalt av forsikringsselskapet.
P Hvis en annen sjåfør skadet bilen din og du ha et erstatningskrav mot deres forsikring, de fleste statene krever den andre sjåførens forsikring å betale leien av en lignende bil under reparasjon av kjøretøyet.
p Hvis bilen er summert, kan de ikke bli pålagt å betale for en leiebil, før du mottar endelig oppgjør, men insisterer likevel. Det er i deres beste interesse å unngå å forårsake deg ekstra kostnader. Hvis de ikke er villige til å samarbeide er det enda en grunn til å søke juridisk råd.
P Hvis ulykken er din feil, er den eneste måten du vil kunne motta refusjon for en leie bil hvis du har leiebil forsikring dekket i politikken.
5

Når du har et forlikstilbud fra forsikringsselskapet sørge for at beløpet vil dekke skaden regningen. Prøv å først snakke med regulatoren hvis du ikke er enig med oppgjøret tilbudet. Hvis du ikke kan komme til en avtale, og deretter snakke med påstander veileder. Hvis du fortsatt ikke kan bli enige snakke med forsikringsselskapet agent hvis ulykken var din feil. Hvis ulykken var en annen sjåfør skyld kan du enten ta kontakt med en advokat eller ta den andre sjåføren til små krav domstol. De fleste stater har en liten hevder maksimalt i området eller $ 3000 -. $ 5000, så først sjekke med tingretten der ulykken skjedde for å finne ut grensen

Når du har godtatt oppgjøret du vanligvis har minst 30 dager å rapportere enten et problem med oppgjøret dekker utgifter eller ekstra skade som følge av ulykken at tjenesten butikken ikke reparere. Mange butikker gjør det, men vil gi noen form for garanti for reparasjonen de gjorde. Snakk med forsikringsselskapet adjuster om eventuelle problemer med påstanden din så snart som mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94042.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav