Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan man skal håndtere med Forsikring beltestramming og avgjøre kravet

De fem beste tips for å håndtere forsikring justerbar kan brukes til ulykke feil, totaltap, og /eller personskade skadeoppgjør. I utgangspunktet er det viktig for deg å forstå hvordan justerbar arbeide og å være skeptisk til de triksene de vil trekke for å få deg til å akseptere en lowball tilbudet. Du trenger
Tid
Tålmodighet
være i godt humør
En telefon med en mute-knapp
Vis flere instruksjoner
en

Vær klar over det musikalske stoler spillet: En veldig vanlig teknikk som brukes mot intetanende forsikrede. Justerbar elsker å "endre", "overføre" eller "bytte" krav blant dem. Mange ganger den adjuster veileder trinnene i og reassigns kravet med ingen forklaring til deg. Dette gjør du reforhandle allerede avgjort poeng hvis de ikke er skriftlig.

Også, som arbeider med ulike justerbar hjelper forsikringsselskapet isolere forskjellige saker. For eksempel vil en justering avgjøre det totale tapet, og en annen vil bosette feil, og en tredje vil bosette skaden. På denne måten kan forsikring justerbar "kaste" ballen mellom dem, og de trenger ikke å gi deg et klart svar. De kan fortelle deg "Vel sir, tror jeg svaret er A, men du må snakke med X adjuster om det, og han er ute av kontoret for en uke."

Du kan egentlig ikke hindre dette situasjon som de vil tildele påstander uten varsel til deg, men det beste du kan gjøre er å sette alt de bosette seg eller fortelle deg skriftlig. Hvis de forteller deg at de vil betale for leiebil, sende dem et brev som forteller dem at du forstår at de vil betale for din leiebil. På denne måten når kravet er overført, kan du peke på din korrespondanse og viser at forsikringsselskapet enige om å noe (betale leie bil), og de må leve opp til sitt løfte.
2

Ikke la dem endre formen på pengene. "Jeg er veldig lei meg for at du hadde hodepine og smerter i korsryggen i mer enn to uker. Det er absolutt en skam. Vi bare kan gi deg, på det aller meste $ 2500 som kan betale for en tur til Mexico for to. Hvorfor don 't du behandler deg selv og ta din kone på en fin Caribbean cruise? "
p Dette er veldig kraftig. Justerbar gjør dette hver dag, og mange folk begynner å tenke i form av turer og elektronikk. Hvis regulatoren er settling en yngre person, ville tilbudet være $ 250 for en iPod, en Nintendo Wii eller en Play Station 3. Denne "hjelper" skadelidte "bruke pengene i hodet", og gjør dem ønsker å bosette seg. Husk, du betaler for smerte, skyld, eller totalt tap av bilen. Du ønsker penger, ikke iPods, cruise, bærbare datamaskiner, eller videospill. Tenk i form av ekte penger!
3

Se på den tiden av døgnet. Justerbar ønsker å ringe deg når det er ubeleilig for deg. Ja, de vil ha tid til å være i stand til å forklare sin posisjon, men de ønsker ikke å gi deg mye tid til å tilbakevise. Så de vil ringe deg på 7:30, for eksempel når du er i ferd med å gå på jobb. De ønsker å legge press på deg slik at du bosette rett der og da. Det "hjelper" du ønsker å bli kvitt dem.

Du kan slå denne rundt. Ring adjuster like før lunsjen eller før de drar på en tre dagers helg. De ønsker å komme seg ut av kontoret og dra hjem, du kan få et bedre tilbud hvis regulatoren ønsker å gå se hans /hennes familie. Fortell dem rett før helgen å forestille seg slapper av med en mindre krav å bekymre seg når de kommer tilbake til kontoret.
4

Vær oppmerksom på den tiden av året. De fleste er ute etter penger før eller etter en ferie, så forsikringsselskapene presse justerbar for å være mer aggressive rundt ferie årstider.

Tenk på det. Du trenger penger for barnas leker? Så hvorfor ikke gi seg og betale for $ 1000? Justerbar er kunnskapsrike, og dette er en flott tid for dem. Motstå fristelsen til å bruke deres tilbud i hodet på julen leker -. Holde øye med det store bildet
5

Vær stille! Stillhet er navnet på spillet.

Beltestramming er ofte opplært til å gi et tilbud og traff mute-knappen! Regelen er å ikke avgi en lyd etter et tilbud blir satt på bordet. Dette fungerer ofte. Hvorfor?

Du ønsker å lage ett tilbud, ikke to, spesielt etter hverandre eller i samme samtale. Hvis et tilbud er $ 10.000, så regulatoren å høre et svar. De ikke, for eksempel, ønsker å si $ 10.000, men hvis du avgjøre i dag, det er $ 11000. Dette vil bli vurdert byr mot seg selv. Forsikring justerbar vil aldri (med mindre regulatoren ikke er trent riktig) gi deg to ulike tilbud i samme samtale.

De vil gi deg et tilbud og vente å se hva du sier. Bruk dette mot forsikringsselskapet. Mottilbud og traff mute-knappen!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94030.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav