Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

California Vehicle Registrering Typer

Registrere en bil i California er pålagt ved lov og er nyttig for politi, forsikringsselskaper og Department of Motor Vehicles i sporing biler involvert i ulykker eller tyverier. En registrert bil er mye lettere å spore og få informasjon om - noe som gjør utskifting og plassering mye enklere. Det er fire grunnleggende typer California kjøretøyets registreringsnummer: første registrering, kjøretøyets registreringsnummer fornyelse, utskifting registrering og tilpassede /antikk registrering. Initial kjøretøyets registreringsnummer

å registrere et kjøretøy for første gang i California, må føreren gå til DMV for å få ny registrering. Føreren må vise bevis på forsikring, bill of sale, en endring av tittel (hvis nødvendig), kilometerteller avsløring statement (for nyere biler) eller en smog sertifikat (for eldre biler), søknad om kjøretøyets registreringsnummer, og betaling for registrering. Påmelding må gjøres årlig på alle biler
kjøretøyets registreringsnummer Fornyelse

Alle bileiere i California blir varslet når registreringen er nærmer seg utløpsdato, og kan velge mellom tre opsjoner på forlengelse.: United States Postal Service, online fornyelse og personlig på en DMV kontoret. Fornyelse vognkortet i posten vil kreve en fullført skjemaet for fornyelse og betaling skal sendes til DMV kontoret. Online fornyelse er gjort gjennom en nettside som heter cartagz.com; Cartagz lar sjåførene å fornye sine lisenser med deres datamaskin og webtjeneste, og tar alle større kredittkort. Til slutt vil alle DMV kontorer tillate en driver for å fornye en registrering i person. Alle fornyelser krever en offisiell DMV fornyelse form, kjørelengde sertifisering og smog sertifiseringer skjemaer og betaling.
Replacement Registrering
p Hvis klistremerker er tapt, stjålet eller skadet, en driver kan søke om erstatning registrering med California DMV. Søknad om erstatning Plater må fylles ut og en duplisering avgift på $ 17 må betales. En sjåfør kan få en ny registrering av post eller i person. Hvis stjålet eller mistet, kan føreren trenger for å få bilen tittel eller andre papirer for å bevise eierskapet av kjøretøyet.
Custom eller antikke biler Registrering

Antikk og tilpassede biler har en spesiell type registrering, og krever en annen prosess enn en vanlig bil. I California er en tilpasset bil beskrevet som en bil som har blitt re-montert eller rekonstruert ved hjelp av nye eller brukte deler, mens en antikk bil ble produsert før 1970. For å registrere et egendefinert eller antikk bil i California, skal kjøretøyet anses veien trygt ved California Highway Patrol og en sjåfør må bringe bevis på eierskap, en Statement of Construction, en søknad om registrering, en utslipp ettersyn; et faktum; og betaling for registrering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94148.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav