Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan fotografere en kollisjon for Evidence

Når du har vært involvert i en ulykke, er det viktig å dokumentere skadene for å gi visuell dokumentasjon av virkningen. Mens din forsikring adjuster vil fotografere bilen, ta dine egne bilder som skal lagres i din personlige fil for fremtidig forsikring eller lovlig bruk. Du trenger
Disposable eller digitalkamera en mobiltelefon med bilde-funksjon
Vis flere instruksjoner
en

Carry et engangskamera i vesken eller kofferten for nødstilfelle situasjoner som ulykker. Ikke holde kameraet i hanskerommet eller konsoll, som endringer i temperatur kan påvirke integriteten til filmen. Hvis du ikke har et engangskamera, kan du bruke en mobiltelefon til å dokumentere kollisjon skader.
2

Photograph bilen skader på ulykken scene, hvis mulig. Biler kan medføre ytterligere skade som de blir transportert fra scenen, vil så videre-scene bilder dokumentere scenen mest nøyaktig. Ikke glem å fotografere scenen fra alle vinkler og inkludere bilder av bremsespor, knust glass og annen viktig bevis.
3

Unngå å ta bilder fra en skrå (diagonalt) vinkel, som de kan være vanskelig å vurdere. I stedet, fotografi kjøretøy skade rett på slik at du ikke forvrenge utseendet av skaden.
4

Ta flere bilder av bilens eksteriør fra ulike vinkler. Capture minst to bilder av hver side av kjøretøyet, sentrering forhjulet vel i ett bilde, og det bakre hjulet brønnen i en annen. Ta en ekstra skudd av hele siden, om det vil passe inn i kameraets ramme. Ta et bilde av baksiden og forsiden endene av bilen, og hvis logistisk mulig, bør du ta et bilde av bilens toppen, så vel.
5

Snap flere bilder av bilens interiør, med fokus på utplassert kollisjonsputer eller bildeler som kan ha kontaktet skadde passasjerer. Pass på at du bruker en flash til riktig belyse interiør bilder.
6

Ikke glem å fange opp bilskilt tydelig i flere av bildene dine.
7

Plan på tar dobbelt så mange bilder du tror du trenger, i tilfelle noen av dem ikke slår ut eller er uklare representasjoner av skaden. Du kan ikke ta "for mange" bilder av kollisjon bevis.
8

Besøk Consumer Law side for å lese mer om hvordan du kan dokumentere en ulykke, sammen med tips om hvordan man skal håndtere forsikring byråer (se Ressurser nedenfor).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94019.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav