Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan forsikringsselskaper Bestem til Total et kjøretøy ?

En bil som har vært i en ulykke er ansett som en total tap av et forsikringsselskap når det koster å reparere den overstiger en viss prosent av bilens nåværende verdt. Prosenter

Hvert forsikringsselskap har sin egen terskel for å bestemme på hvilket nivå en bil vil bli ansett som et totaltap. Det skjer vanligvis når reparasjoner pluss refusjon utgifter til en leiebil er mer enn 51 prosent av bilens nåværende pengeverdi. Prosentandelen for enkelte selskaper kan gå så høyt som 80 prosent eller 90 prosent .
Pengeverdi

Flere faktorer avgjør en bil er pengeverdi , særlig merke, modell og år av bilen. Tilstanden av legemet før ulykken samt kjørelengde er også viktig . Andre mulige faktorer inkluderer luksuriøse fasiliteter , spesielle trim og vedlikehold poster, hvis tilgjengelig.
Salvage Verdi

hvor mye penger et forsikringsselskap kan muligens få for en skadet bil figurerer også på om det vil bli summert. Hvis restverdi pluss reparasjonskostnader overstige faktisk pengeverdi , vil bilen bli summert. Eieren vil motta bilens pengeverdi minus politikken egenandel. Forsikringsselskapet holder pengene den mottar fra salg av kjøretøyet for sine deler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94132.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav