Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan Rapporter Flood Damage til en bil

Skader forårsaket av flom kan gjengi bilen ubrukelig, med mindre reparasjoner blir gjort raskt. Ifølge Car Accessories Magazine, kan vannet skade bremsesystem, ødelegge interiør og oversvømme motoren, som forurenser motorolje og girolje. Det koster å reparere flomskader til bilen din kan koste tusenvis av dollar, så utnytte din forsikring og sende inn et krav. Du trenger
kamera eller mobiltelefon med innebygd kamera
Forsikring kort eller forsikring nummer
politirapport
Vis flere instruksjoner
en

Ta bilder av bilen og rundt scenen. Å ta bilder er din sikkerhet tiltak for å sikre at all skade på bilen din er dokumentert og at alle skader skjedde under flommen er udiskutabel. Sørg for å få godt fokusert bilder som tydelig viser skaden. Ta bilder fra alle vinkler, inkludert front end, bakre enden, sider og, hvis mulig, under bilen. Fotografere innsiden av bilen, inkludert under panseret og innsiden av bagasjerommet, for å dokumentere ethvert interiør skader forårsaket av vann.
2

Kontakt politiet og sende inn en politianmeldelse. Politirapporter er ofte kreves av forsikringsselskapene hvis de skal gå videre med kravet ditt. Når politiet ankommer, vil politiet offiser be deg om å fylle ut skjemaer som inneholder personlig informasjon som navn, adresse, personnummer og forsikring informasjon. Du må også fylle ut skjemaer der du vil beskriver flom hendelsen og liste over eventuelle skader påført bilen din. Informere politiet offiser som du har bilder og tilby kopier for bruk i rapporten. Hvis du har et digitalt kamera eller en mobiltelefon, vil politiet offiser be om en digital kopi. Hvis du har et kamera har film som må utvikles, vil politimannen ta notat og ber deg om å sende inn bildene når du har fått dem utviklet.
3

Kontakt en mekaniker og få en skade estimat for din bil. Forsikringsselskapet vil gi sine egne anslag fra sin egen mekaniker, men det er best å få den oppfatning av minst en annen mekaniker til nivået de spiller feltet. Ha mekaniker vurdere skaden og gi deg en skriftlig vurdering som viser ikke bare den totale kostnaden for å reparere skadene, men hver enkelt del som må fikses eller erstattes, inkludert prisen på hvert element. Gi forsikringsselskapet med anslagene vil øke sjansene for å få forsikringsdekningen du fortjener.
4

Consult Kelley Blue Book å bestemme den samlede verdien av bilen din. Kelley Blue Book er den største bil vurdering selskap i USA som viser den estimerte verdien til biler i alle aldre, merker og modeller. Vannskader kan ødelegge dyre komponenter i bilen, som din motor og girkasse. Ifølge AutoZone og NAPA Auto Parts, kan en ny motor koster mellom $ 1500 og $ 5000, mens en ny overføring kan koste mellom $ 1200 og $ 4000. Hvis Kelly Blue Book viser verdien av bilen som mindre enn den totale kostnaden for å reparere det, er bilen som "totalt" og forsikringsselskapet bør betale deg for verdien av bilen din.
5

Kontakt forsikringsselskapet agent og planlegge et møte for å diskutere din påstand. Hvis forsikringen agent er ut av staten, vil forsikringsselskapet sende en lokalt basert påstander representant til å møte med deg.
6

Møt med din forsikring agent. Ha en kopi av politirapporten, skade anslag og fotografier klar. Den hevder representant vil vurdere skaden til bilen din og ta sitt eget sett av fotografier. Sørg for å inspisere skaden med representant, i tilfelle de har spørsmål eller om det er noen konflikter knyttet til om skaden ble forårsaket av flom eller en annen kilde. Når påstander representant har inspisert bilen, vil han sende inn krav. Din forsikring agent vil kontakte deg innen ca en uke for å informere deg om dekning får du til å betale for skader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94133.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav