Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan finne ut om noen har Bilforsikring dekning

Det er noen grunner til at du kanskje må finne ut om noen har Bilforsikring dekning. Kanskje du var utsatt for en hit og kjøre. Eller, kanskje du må bekrefte bilforsikring for sysselsetting grunner. Den enkleste måten å finne denne informasjonen på er å spørre den enkelte. Hvis dette ikke er et alternativ, vil finne denne informasjonen krever noen undersøkelser. Du trenger
persons navn, adresse og /eller lisens plate nummer
Betalingsmåte
Vis flere instruksjoner
en

Les Sjåførens Privacy Protection Act ( DPPA). Drivere er beskyttet i henhold til DPPA. Denne loven gir konkrete eksempler på juridiske grunner til å forske og få noens personlige motorvogn informasjon. Hvis du ikke har en juridisk grunn til å få denne informasjonen, er du bryte loven.
2

Kontakt din lokale politiet. Hvis ditt resonnement er ulykke-eller strafferettslig-relatert, kan du sende inn en politianmeldelse, og de vil trekke den enkeltes kjøring posten og finne ut om vedkommende har auto dekning. Samle så mye informasjon som mulig på den enkelte før du kontakter politiet. Nyttig informasjon omfatter: navn, adresse og /eller lisens plate nummer
3

Kontakt Department of Motor Vehicles (DMV).. Hvis grunnlaget er ikke kriminell-eller ulykke-relaterte, be om denne informasjonen fra din lokale DMV. Samle så mye informasjon som mulig på den enkelte og fylle ut et skjema. DMV kan gi deg kjøring poster som inneholder informasjon om en persons registrering, biltype, poeng, og forsikring og hull.
4

betale gebyret. DMV vil kreve en beskjeden avgift for denne informasjonen. Sjekk med din lokale DMV for gjeldende prisliste.
5

Finn ut om noen har Bilforsikring dekning. Informasjon om en persons Bilforsikring vil bli frigitt til deg hvis DMV eller politiet føler forespørselen er i samsvar med loven. Hvis forespørselen er avslått, leie en privat etterforsker for å hjelpe deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94071.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav