Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan til fil for en hjort kollisjon med Progressive

Kjører inn en hjort kan forårsake alvorlig skade på bilen din. Avhengig av hastighet, vinkel kollisjon og størrelsen på dyret, kan bilen ende opp med en mindre bulk eller skade som gjør det ubrukelig. Hvis du har bil forsikring gjennom progressiv, kan du ta kontakt med forsikringsselskapet for å sende inn en hjort kollisjon krav og få skaden reparert. Du trenger
Digitalkamera
Vis flere instruksjoner
en

Ring telefonnummeret for din lokale Progressive trygdekontoret. Hvis du avtale med en lokal representant, kan du ha agentens visittkort med bevis på forsikring kortet. Hvis du treffer hjort etter timer og nærmeste kontoret er stengt, ring 800-progressive, som har agenter tilgjengelig 24 timer i døgnet, syv dager i uken.
2

forklare situasjonen til agenten. Agenten vil spørre deg flere spørsmål som er nødvendige for din ulykke /forsikring rapporten. Svar på hvert spørsmål ærlig. Du må identifisere ulykken sted, hvor du skulle, tidspunktet for hendelsen, fra hvilken retning hjorten nærmet seg, enten du konsumert alkohol før hendelsen og den omtrentlige hastighet på innflytelse. Agenten vil også spørre om du kontaktet politiet og hvis kjøretøyet krevde et slep. En hjort kollisjon vil ikke øke din forsikring rate, men du vil bli pålagt å betale egenandelen for å ha bilen reparert.
3

Velg en nærliggende verksted godkjent av Progressive. Agenten kan gi deg en liste over godkjente reparasjon steder.
4

Ta bilder av skaden som referanse. Med forsikringskrav, er det lurt å ha bilder av skaden i tilfelle et problem med reparasjonen.
5

Ta bilen din, enten ved å kjøre eller ha den på tauet, den godkjente reparasjon handle. Butikken manager vil gi deg en omtrentlig tid for reparasjon. Avhengig av din forsikring plan, kan Progressive bestille en leie bil for deg mens bilen blir reparert.
6

Tilbake til butikken når arbeidet er gjort og se på det for å sikre skaden er reparert grundig. Hvis det er noen problemer med arbeidet, ta kontakt med Progressive agent og forklare situasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94153.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav