Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan Expense tapte tid fra et forsikringskrav

Motorvogn ulykker er vanskelig , spesielt hvis du må ta fri fra jobb for å ta vare på ting . Du kan vise din tid og innsats som det avtaler direkte med ulykken og forsikring saker og lære hvordan du kan bruke dem til din situasjon . Instruksjoner
en

Spor hvor mye tid du bruker på papirarbeid og få estimater . Holde en løpende totalt og multiplisere dette med din timebasert arbeid ved slutten av prosessen .
2

Vent til forsikringsselskapets avgjørelse . Disse vil sannsynligvis slå den første gang. Følge opp og argumentere gyldigheten av poenget , å se tilbake med dem med jevne mellomrom .
3

Svar forsikringsselskapet representantens spørsmål ærlig , når du blir spurt . Ikke bli fornærmet , de bare gjør jobben sin
4

Påpek at du fortjener betaling for den tiden det tar å håndtere ulykken . . En god tid for dette er når de stiller spørsmål . Påpeke at de arbeider for å håndtere de samme fakta du har blitt samlet .
5

Forstå at tapt tid fra arbeid er en normal kostnad notering i en sak som dette . Detalj tid tapt, og hvorfor den ble borte . Hold detalj poster og være klar til å vise noen bevis du har.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94021.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav