Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan bestemmer en Insurance Company Hvis en bilen er totalt?

Et forsikringsselskap vurderer en bil var når det ikke er kostnadseffektivt eller økonomisk å reparere bilen. For å komme frem til denne konklusjonen, må et forsikringsselskap overholde statlige krav, og utnytte sine egne vedtatte retningslinjer. Hensyn

Når det koster å reparere en bil overstiger markedsverdi, mener et forsikringsselskap bilen en total tap eller summert. Selskapet faktorer i alle utgifter forbundet med reparasjon av bilen, som for eksempel leiebil utgifter.
Sammenligning

Forsikringsselskaper noen ganger ser på enkelte reparasjoner og sammenligne dem som en prosentandel til markedsverdi av bilen. Som en tommelfingerregel, forsikringsselskaper bruker en prosent i størrelsesorden 51-80, med mindre det finnes statlige retningslinjer og regelverk på plass som tilsier noe annet.
Bestem Verdi

Sammenligning en bil til lignende biler hos forhandlerne og gjennomgår siste salg bestemmer verdien av en bil.
Safety

En bil er noen ganger ansett som en total tap dersom reparasjon ikke kan gjenopprette den til sin tilstand før ulykken på en sikker måte. Noen ganger vil den fysiske tilstanden til bilen ikke tillate at dette skal skje.
Ingen Reparasjon

Når en bil er et totaltap, forsikringsselskapet vil ikke reparere det, men i stedet utsteder den en sjekk til kunden og /eller lien holderen.
Challenge Funn

Når et forsikringsselskap avgjør at en bil er en totaltap, kan du utfordre sine funn. Du må sende inn riktig dokumentasjon å støtte din påstand. Med nok bevis og indisier, kan forsikringsselskapet endre eller endre sitt tilbud.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94089.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav