Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan tegner jeg en Collison for en bilulykke Insurance Report?

Bilulykker er svært traumatisk for de fleste, uavhengig av hvor alvorlig ulykken. Etter en bilulykke, er det viktig å gjøre noen post-kollisjon oppgaver for å sikre at forsikringsselskapet har den informasjonen de trenger. Det er viktig å ikke stole helt politiet på åstedet, eller andre personer som er involvert eller vitne til ulykken, til å fortelle om hendelsen. Tegne ut ulykken scenen er en av de post-event oppgaver som vil hjelpe forsikringsselskapet og du bestemmer hva som skjedde. Du trenger
Penn eller blyant
Papir
kamera, engangskamera eller mobiltelefon kamera
Vis flere instruksjoner
På åstedet for ulykken
1

Ta bilder av ulykken scenen med et kamera eller mobiltelefonen kameraet fra alle vinkler. Gå rundt i området en full 360 grader og ta så bilder fra alle vinkler. Dette vil bidra til å gjenskape din skisse av scenen
2

Ta notater på bilene involvert i ulykken -. Året, merke, modell og førerens informasjon. Sørg for å få den andre sjåførens navn, adresse, telefonnummer og forsikring detaljer. Sørg for at du har navnet på deres forsikringsselskap, telefonnummeret, deres politikk nummer og utløpsdato på deres forsikring kortet.
3 Skriv ned all informasjon om gaten eller veikryss du var på reise.

Ta notater på plasseringen av ulykken. Registrere informasjon på gaten du kjørte videre, krysset informasjon; noen nærliggende gateskilt, den retningen du var på reise, den retningen den andre bilen var på reise;. De virksomheter i nærheten og retningen eller vinkler av bilene etter ulykken

4

Sørg for å registrere dato, klokkeslett og værforhold på tidspunktet for ulykken. Disse er små detaljer du kan glemme senere. Skrive dem ned med en gang vil bidra til å sikre nøyaktighet for din forsikring ulykke rapport.
5

Sketch ut scenen så nøyaktig som mulig. Du kan gå tilbake til bildene senere og legge til mer informasjon om nødvendig. Sørg for at du trekker ut på gaten du var på, ved hjelp av pilene for å vise hvilken retning bilene var på reise.
6

Place kjøretøyene på veien pre-og post-ulykke. Merke bilene tydelig med tall for å vise hvilken bil som er. Tegn i gateskilt, fortauskanter, bygninger, andre kjøretøy, mennesker som står nær scenen, lette standarder og eventuelle topografisk informasjon knyttet til området.
7

Hjemme, sluttføre tegningen din ved å henvise til din bilder på et rent ark. Legge til navnene på gatene, i krysset detaljer og så mye andre detaljer til skissen din som mulig. Jo mer informasjon du har, jo bedre. Inkluder alle driver og vitne informasjon, og deres plasseringer på scenen.
8

Gi all informasjon til forsikringsselskapet og til politiet. Pass på å holde en kopi selv. Inneholde kopier av bildene med rapporten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94124.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav