Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan Tvist Blame for en bilulykke

Auto ulykker kan forårsake så mye personlige traumer som de kan inntrufne. I tillegg til potensialet for lidelse personskade, er nød forsterket når et kjøretøy eller andre elementer av personlige eiendeler blir skadet. Bilforsikring er obligatorisk i USA og blir kjøpt så bilistene har et middel til å møte deres ansvar ansvar. Ikke alle krav, men vil passere gjennom systemet sømløst. Det finnes en rekke retningslinjer som alltid bør følges hvis en auto forsikringskrav er å være omstridt. Instruksjoner
en

Rådfør deg Bilforsikring agent som første anløpshavn for å uttrykke dine bekymringer. Liste over de viktigste punktene om din tvist og beholde en høflig, profesjonell tilnærming. Insister på å snakke med den aktuelle skadeavdelingen hvis du har kjøpt din politikk gjennom en megler. Hold oversikt over navnet på den personen du har snakket med i tilfelle du trenger å referere til en individuell samtale på et senere tidspunkt.
2

Begrunn posisjon ved å bekrefte dine bekymringer skriftlig og holde en kopi av all korrespondanse for dine egne filer. Sende ut kopier av dokumentasjon du må hjelpe påstandene prosessen bevege seg mer effektivt, men beholde original papirene selv. Ta med personlige opplysninger om eventuelle vitne til en ulykke som kan være villig til å støtte din posisjon. Politiets registre og informasjon om offiserer som deltok en ulykke skulle også bli tilbudt i all korrespondanse.
3

Spør din auto forsikringsselskapet for detaljer om deres foretrukne voldgift tjeneste hvis du ikke klarer å nå en avtale. Sjekk Bilforsikring dokumentasjon dersom en agent er villige til å hjelpe deg, som bærere har en rettslig plikt til å informere sine kunder om noen anke eller voldgift prosesser når en policy er solgt.
4

Snakk med din lokale Department of Motor Vehicles hvis du fortsatt ikke å nå et vedtak om tvisten. Du kan oppleve at statlige lover kan skape forvirring når en ulykke krav er gjort og den lokale Department of Motor Vehicles vil ha erfaring i å håndtere forvirrende områder som kan hindre et tilfredsstillende resultat.
5

Tenk mekling som et alternativ hvis alle andre muligheter er uttømt. Husk imidlertid at en mekler kan bare tilby en anbefaling og eventuelle synspunkter hun har er ikke juridisk bindende. Mekling bør bare vurderes hvis vedtak ikke kan bli funnet gjennom den vanlige voldgift prosessen som brukes av en auto forsikringsselskapet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94151.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav