Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvor lang tid tar Hold en ulykke på forsikringen din?

Når du har en ulykke vil det bli på din forsikring rekord i flere år. Hvis ulykken var din feil forsikringsselskapet kan tilleggsgebyr din politikk i denne perioden, og dermed øke prisene med 25 prosent eller mer. Betydningen av Ulykker på forsikring
p Det er mange ulike faktorer som kan påvirke premien du betaler for bilforsikring, hvorav den ene er en ulykke. Satsene varierer fra stat til stat, men hvis du har en ulykke som er feil eller en som forsikringsselskapet kan ikke ta regress, for eksempel en kollisjon med et stort dyr, vil det påvirke premien du betaler for bilforsikring .
Hvor lenge vil en ulykke påvirke din forsikringspremie?

lenge en ulykke forblir på en persons kjøring posten varierer avhengig av staten, men det er vanligvis mellom tre og fem år. Forsikring bærere har også egne underwriting retningslinjer, men for det meste ikke at de ikke anser ulykker mer enn tre år med mindre det innebærer en fyllekjøring overbevisning eller en ulykke der en eller flere personer døde. I noen stater ulykker forbli på en persons kjøring posten på ubestemt tid, men om et forsikringsselskap vil gjøre bruk av disse tallene er på skjønn av den enkelte operatør.
Ikke alle ulykker påvirke din forsikring priser

Ikke alle ulykker har en effekt på din forsikring priser. I de fleste tilfeller, hvis ulykken ikke var din feil forsikringsselskapet ikke vil øke prisene. Men ikke anta at dette er tilfelle med alle operatører - du bør spørsmålet hvilken som helst operatør før du kjøper en automatisk forsikring
Oppladbart Ulykker
p Hvis du er. i en ulykke som er feil, vil de fleste forsikringsselskaper tilleggsgebyr din politikk 25 prosent eller mer i minst tre år etter ulykken. Noen operatører har en "ulykke tilgivelse" perioden for den første ulykken, men igjen, dette er på skjønn av forsikringen transportør. Kollisjoner med utrykningskjøretøy (politibiler, ambulanser og brannbiler) er vanligvis betraktet som ikke-oppladbare ulykker fordi disse kjøretøyene får lov til å være ulydig trafikk signaler i visse tilfeller.
Still spørsmål før du kjøper forsikring

På grunn av forskjellene som eksisterer blant forsikringsselskaper du trenger å vite hvordan ulykken vil påvirke premiene i staten. Ikke anta alle stater eller forsikringsselskaper har de samme retningslinjer for ulykker. Vet hva du kan forvente og hvordan forsikringsselskapet vil se situasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94049.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav