Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan lage Caramel Coloring

Caramel fargelegging er en gul -brun farge som ikke er vanskelig å gjøre , enten det er for noe spiselig eller på annen måte . Du kan bruke hjemmelaget karamell fargelegging i supper som trenger ekstra farge eller som en glasur for porselen håndverk maleri. Dette arbeidet er oppnåelig ved selv nybegynneren håndverket hobby og gir deg muligheten til å lage sin behagelige fargede matvarer , håndverk og mye mer. Du trenger:
1 oz . rød konditorfarge
1 oz . grønn konditorfarge
1 oz . gul konditorfarge
1 oz . vodka
1/8 oz . natriumlaktat
6 oz . jar
Vis flere instruksjoner
en

Kombiner den røde , grønne og gule mat fargestoffer in.the jar. Dette vil skape en skummel , dyp brun farge. Denne fargen , selv om lite tiltrekkende, er bunnen av karamell farge .
2

Tilsett vodka til glasset . Vodka , en form av etyl alkohol , bidrar til å blande og lysere farge mens tynning det litt .
3

Legg natrium laktat, som er et konserveringsmiddel trygt for menneskelig konsum. Natriumlaktat er funnet i håndverket og hobby forsyne butikkene.
4

Fest lokket på glasset og rist den kraftig i et minutt . Dette risting blander alle ingrediensene til å lage en rennende , karamell -farget pigment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94136.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav