Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan å betale ut en bil Lease etter en kollisjon Skriv-Off

Hvis forsikringsselskapet skriver av din leide bil etter en kollisjon, avhenger den måten du nærmer betale ut din leieavtale på den lille skriften av både leieavtale og forsikring . Noen ganger er det et gap mellom hva forsikringsselskapet betaler ut for verdien av din ble bilen og de resterende pengene du eier på leieavtalen. Disse pengene kan ha for å komme ut av lommen, men det finnes alternativer å vurdere før du betaler ut. Du trenger
forsikring
Leieavtale
Vis flere instruksjoner
en

fortsette å gjøre den månedlige utbetalinger. Mens du venter på forsikringen utbetaling og arbeider på en leieavtale betaling oppgjør med lien holderen (leasing), må de vanlige månedlige utbetalinger med mindre du har blitt anbefalt ellers av lien holderen. Å ikke gjøre dette kan resultere i sent avgifter og selv repossession, som fortsatt vil forlate deg på kroken for å betale ut leieavtalen.
2

Sjekk kontanter verdien av bilen din. Spør forsikringsselskapet som prising guide den bruker og sjekke bilen din verdi i den guiden. Denne prisen er hva forsikringsselskapet vil betale deg når den skriver av din bil.
3

Finn ut hvor mye du eier på leieavtalen. Beregne dette beløpet ved å legge opp dine resterende månedlige utbetalinger eller ved å kontakte lien holder for en payoff beløp.
4

Undersøke forsikringsdekning. Har du gap forsikring? Gap forsikring er forsikring som dekker mellomlegget mellom hva forsikringsselskapet betaler når de skriver av kjøretøyets og hva du fortsatt skylder på leieavtalen. Gap forsikring er vanligvis en add-on til standard forsikring, men noen leieavtaler selskaper krever det. Hvis du har det, må du kontrollere hvor mye det lønner seg, og hvis det er nok til å tilfredsstille dine leievilkår. Hvis det er, kan du si opp leieavtalen ved å slå over både gapet forsikring utbetaling og standard forsikring utbetaling til lien holderen. Noen forsikringsselskaper kan også betale lien innehaveren direkte.
5

Les leasing kontrakt. Ifølge Leaseguide.com, noen leasing kontrakter har avkall klausuler som lar deg ut av leieavtalen hvis bilen er totalt og lar deg av kroken for å betale ut resten av leieperioden. Hvis kontrakten har en av disse klausulene, vil du ikke trenger å bruke gap forsikring, om du vil fortsatt trenger å snu forsikringen payoff for bilens nåværende verdi.
6

Arbeid med leasing din selskap. Hvis du ikke har gap forsikring eller en fraskrivelse i kontrakten din, og det er en forskjell mellom forsikringen utbetaling og hva du fortsatt skylder på leieavtalen, ta kontakt med lien innehaveren å finne ut alternativene. Det kan være villig til å utarbeide en betalingsplan, betale for en redusert pris eller konsolidere den utestående saldoen til en leieavtale på en ny bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94077.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav