Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Typer Car Damage Insurance

De fleste stater krever at hver bil og sjåfør være forsikret. Selv personer i stater uten disse kravene bør søke forsikringsdekning bare på grunn av de høye kostnadene forbundet med bil kollisjoner. Det finnes forskjellige typer og nivåer av bilforsikring, inkludert flere forskjellige typer bil skade forsikring. Velg riktig nivå av dekning for dine behov og behovene til bilen for å best utbytte av de beskyttelsene som Bilforsikring er ment å gi. Ansvarsforsikring dekning
p Det er to typer av ansvarsforsikring, men bare én dekker skade på eiendom, mens den andre fokuserer på personskade. Hensikten bak materielle skader ansvarsforsikring er å dekke deg hvis noen annens eiendom får skader på kjøretøyet. Denne eiendommen omfatter andre biler, hus, gjerder, postkasser og annen type eiendom som mottar skader i en eventuell kollisjon. Dekning grenser for denne type forsikring refererer til hvor mye penger kan utbetales per ulykke eller hendelse. Det er viktig å velge en tilstrekkelig mengde skade dekning for å håndtere enhver kollisjon som du kan bli involvert i.
Omfattende Fysisk skade Dekning

Omfattende dekning dekker bilen som samt andre kjøretøy som du kan kjøre for tap som resultat av enhver hendelse annet enn en kollisjon. For eksempel, hvis bilen får skader fra innbrudd, auto tyveri, flom, brann eller fra dyr, så den fysiske skader dekningen vil gjelde og bilen vil bli reparert. Det er alltid en egenandel i spill med denne type forsikring, noe som betyr at du vil betale en del av reparasjonskostnadene, men når egenandelen er betalt, vil de resterende reparasjonskostnader håndteres av forsikringsdekningen. I dette tilfellet vil velge en høyere egenandel senke kostnadene for den månedlige forsikringspremie.
Kollisjon Dekning

Formålet med kollisjon dekning er å dekke eventuelle varig skade av bilen din når du treffer en annen bil eller annet kjøretøy treffer deg, så vel som om et annet objekt er rammet og skaden er forårsaket. Denne type forsikring krever en egenandel, men når egenandelen er betalt, er de resterende reparasjonskostnader dekket av forsikringen. Dekning er vanligvis tilgjengelig for kontanter verdien av kjøretøyet, så denne type forsikring er ikke ideelt for eldre biler som ikke har mye kontanter verdi gjenstår. Som med omfattende dekning, vil velge en høyere egenandel lavere månedlige premie kostnader for denne type forsikring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94086.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav