Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Kan du forsikre en bil som er finansiert på en ektefellens navn ?

Forsikre et kjøretøy som er finansiert av en annen person er vanskelig, men ikke alltid umulig . Det avhenger av de krav og retningslinjer i banken eller finansieringsselskapet som utsteder lånet. Bank Krav

Flertallet av finansieringsselskaper og banker krever at personen finansiere bilen være på forsikring. Hvis bilen er finansiert og registrert på en annen person , har du ingen forsikringsverdi interesse i bilen. Bil forsikring er et krav for alle billån. Banken eller finansieringsselskapet må være i stand til å hente inn lånebeløpet hvis kjøretøyet er stjålet eller totalvrak.
Mulige løsninger på problemet

Den ektefellen som finansierer kjøretøyet må være på forsikring som en navngitt sjåfør i det minste . Flertallet av finansieringsselskaper og banker vil kreve forsikring for å være i navnet på personen finansiere bilen. Den andre parten kan bli navngitt som prinsippet driver. En mer komplisert løsning ville være å refinansiere bilen i prinsippet sjåførens navn .

Kravene varierer etter Insurance Company

Mens det er forsikringsselskapene som vil forsikre et kjøretøy i denne situasjonen , eier finansieringsselskap faktisk bilen , slik at de har siste ord om hvem som skal forsikre bilen . Kravene i banker og finansieringsselskaper variere , så det er best å sjekke dine lån dokumentasjon for retningslinjer og krav .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94129.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav