Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan Auto Rental Refusjon Arbeidet med en Auto Insurance Policy?

Auto utleie refusjon gir økonomisk beskyttelse til en sjåfør som trenger et kjøretøy når bilen hans er skadet i en ulykke eller i butikken for mekaniske reparasjoner. Utleie refusjon er en tilleggsfunksjon som en sjåfør aldri måtte trenge. Men det kan spare en driver litt penger hvis en ulykke eller sammenbrudd oppstår. Funksjon

Rental refusjon er en ekstra, ekstra rytter festet til en bil forsikring. Det dekker en del eller alle kostnader ved leie av bil, for en spesifisert tidsperiode, etter at kjøretøyet er involvert i en ulykke og blir enten repareres eller erstattes. Noen regler også dekke leiebil når en forsikrede bilen gjennomgår mekaniske reparasjoner. Utleie refusjon legges en politikk som omfatter sammenstøt og omfattende skade ryttere.
Kostnader

Automobile utleie refusjon dekning defrays den daglige kostnaden for en leie bil for en bestemt tidsperiode . Den gjennomsnittlige kostnaden er mellom $ 20 og $ 60 hver sjette måned. Noen ryttere koste så lite som $ 1 til $ 2 per måned, ifølge Insurance Information Institute nettside. Imidlertid kan denne typen premie ikke dekke hele daglige kostnadene for en leiebil.

Fordelene

En skadet bil kan ta uker å reparere, og etterlater sin eier uten transport. Det koster å leie en bil, mens en bil blir reparert eller byttet ut, kunne toppen $ 500 i løpet av denne perioden. En pengebesparende alternativ, ifølge Insure.com, er å kjøpe en lavere daglig grense på bil refusjon dekning. Dette vil redusere premier og gi delvis leiebil dekning.
Hensyn

En sjåfør kan aldri bli involvert i en ulykke likevel betale hundrevis av dollar over levetiden for en politikk , ikke benytte noen av sine fordeler. I tillegg, i henhold til CarsDirect.com, mange forhandlere gir langsiktige låne biler som et insentiv for å lokke potensielle nye bilkjøpere.
Warning

Automobile utleie refusjon dekning kan bare gjelde for en ulykke og ikke for tapt tid på grunn av maskinhavari. Konsultere en forsikringsagent, før du kjøper en bil politikk, vil oppklare eventuelle misforståelser og unngå mulige problemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94113.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav