Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan spare penger på Teen Bilforsikring

Uansett hvor mye foreldrene prøver å unngå det, det kommer en tid i sine barns liv der de passerer Department of Motor Vehicle sin førerprøven og få en førerkort. Kort tid etter å ha innhentet tillatelse, foreldrene vet det neste trinnet er å få ungdoms bil eller la henne til å kjøre familiens bil og får automatisk forsikring for å dekke den nye ungdoms-driveren. Det er ting som foreldre og tenåringer kan gjøre for å spare penger på ungdoms bilforsikring. Instruksjoner
en

Sørg for at tenåringen opprettholder gode karakterer. Forsikringsselskaper tilbyr rabatter til tenåringer som opprettholder en B snitt eller bedre på skolen. Dette Bilforsikring sparer perk ikke bare belønner ungdoms for hans harde arbeid i skolen, fungerer det også som en motivasjon for ham til å holde opp det gode arbeidet.
2

Ta en trygg sjåfør kurset. I noen stater, det er kjent som et poeng og forsikring Saving Program (PISP), mens andre stater referere til det som en Drivers sikkerhetskurs. Tar en statlig godkjent og forsikringsselskap godkjent sikkerhetskurs bidrar til å spare penger på ungdoms Bilforsikring priser.
3

Når tenåringen får et førerkort, bør hun gjøre alt i sin makt for å holde en ren kjøring posten. Forsikringsselskapene rynke på og straffe nye ungdoms drivere som stativ opp kjøring brudd. Foreldre må understreke viktigheten av å opprettholde et brudd-fri kjøring posten.
4

Kjøp en trygg bil. En sikker bil går utover de som er utstyrt med blokkeringsfrie bremser og kjøretøy traction kontroll. Det betyr også en som ikke er i fare for kjøretøy snu, tyveri eller hærverk. En rask titt på MSN mest stjålet bil listen kan hjelpe foreldre og ungdoms unngå å kjøpe en svært målrettet bil. Tross alt, forsikringsselskaper vurdere å opprettholde en tenåring en høyere risiko enn opprettholde en erfaren sjåfør. Det er best å ikke legge til risikofaktor ved å kjøpe en bil som statistikken viser er høy risiko for tyveri eller annen forsikringsverdien tap.
5

Ta en prat med forsikringsselskapet agent. Søknad om Bilforsikring på nettet er greit, men en ansikt-til-ansikt eller telefon samtale med en forsikring agent kan bedre bidra til å spare penger på ungdoms forsikring priser enn upersonlig søknad elektronisk. Forsikringsagenter er klar over sjelden tilbys forsikringsselskapet rabatter. Ved å åpne en dialog med en forsikring agent, kan man spørre mer om underwriting prosessen og kanskje avsløre informasjon som vil oppmuntre forsikring agent for å tilby ekstra penger å spare Bilforsikring rabatter.
6

Shop rundt. Alltid få to eller flere forsikring sitater før du velger en auto forsikringspolise.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94024.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav