Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan velge en Bilforsikring Egenandel

Med stigende gasspriser det blir stadig dyrere å eie og drive et kjøretøy. Mens bileiere ikke kan være i stand til å gjøre noe med de stigende gasspriser, kan de ta en god titt på deres Bilforsikring politikk å barbere noen få dollar her og der for å redusere kostnadene for auto premie. Instruksjoner
en

titt på din økonomi eller lease papirer. Hvis bilen fortsatt har et utestående lån eller er utleid, sjekk dokumentasjonen før du gjør endringer til auto forsikring egenandel. Mange banker og leasing selskaper fastsatt maksimal egenandel de vil akseptere. Hvis du har signert en kontrakt enige om å gjennomføre en lavere Bilforsikring egenandel, må du respektere betingelsene i kontrakten.
2

Evaluer alder og verdien av bilen. Fordi verdien av de fleste biler reduseres etter hvert som de blir eldre, er det økonomisk gunstig å øke auto forsikring egenandel for eldre biler. Jo nærmere bilen verdien kommer til forsikring egenandel, jo klokere det er å slippe omfattende dekning totalt. Bærer en $ 1000 auto forsikring egenandel for en bil som er verdt $ 1000 gjør ikke økonomisk forstand.
3

Bestem hvor mye out-of-pocket utgifter du kan absorbere. Spare et par hundre dollar på en høyere egenandel lyder fantastiske til du har ditt første auto forsikringskrav. Hvis du ikke klarer å betale ut-av-lomme kostnader for høyere egenandel, så det er best å gå med en lavere egenandel.
4

Analyser selve premium besparelser versus egenandelen betale ut. Ta en prat med din forsikring agent og be henne om å gi varierende sitater av de potensielle premium besparelser for heving av auto forsikring egenandel. Be om sitater i trinn på $ 250. Analyser premium besparelser versus out-of-pocket utgifter og velge den som er mest fornuftig for lommeboken din.
5

Åpne en egenandel konto i banken din. Siden egenandelen er beløpet som forsikringstakeren må betale per skadetilfelle, sette bort penger på forhånd på en bankkonto fordeler forsikringstaker på flere måter enn én. I tillegg til å tjene inntekt hvis deponert i en rentebærende konto, som bankinnskudd øker, kan forsikringstakeren øke auto forsikring egenandel til et beløp i samsvar med mengden lagret i kontoen. Øke egenandelen reduseres premien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94025.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav