Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hva er Car Insurance Fraud?

På grunn av en bil, enten for gøy eller av nødvendighet, er et stort ansvar. Regelmessige kontroller og vedlikehold er nødvendig for å beskytte investeringen din og holde den i gang i lang tid. Avhengig av hvor ofte og hvor langt du kjører bilen, er risikoen for potensiell skade eller ulykke er alltid truende. For å være i stand til å betale for skader eller for å erstatte den bil, mange mennesker kjøper bil forsikring. Mange stater har lover som krever bileiere til å kjøpe forsikring for å kompensere tap som følge av ulykker og tyveri. Arranger en ulykke eller sende inn en falsk påstand knyttet til kjøretøyet for profitt er bilen forsikringssvindel. Falske påstander

Filing et krav for en skade som ikke er relatert til en ulykke, filing mer enn ett krav for en enkelt skade eller rapportering høyere enn faktiske reparasjonskostnader er alle former for bil forsikringssvindel. Enkeltpersoner også begå svindel ved å sende inn krav om ikke-eksisterende skader eller overdrevet lønns-tap.
Iscenesatt Ulykker

Noen kriminelle målet sjåfører med forsikring for å samle erstatning fra forsikringsselskap. Sine ordninger omfatter slamming på bremsene, ofte med bremselys deaktivert, forårsaker offeret til å krasje inn i baksiden av bilen. I tillegg legger skade på en bil etter en ulykke for å betale for ytterligere reparasjoner er en form for bil forsikringssvindel.
Premium Evasion

Mindre åpenbare former for svindel er ofte opptatt av å holde forsikring priser ned for bileieren. De omfatter registrering av bil i et område som har lavere priser eller ikke lister opp alle de faktiske førere av bilen. Førerens alder og drivende historie sterkt påvirke prisen på forsikringen basert på den statistiske muligheten for sjåføren å bli involvert i en ulykke. For eksempel, tenåringer er nye drivere og er ofte gjenstand for distraksjon av å ha venner i bilen, spille musikk eller spise. Statistisk sett kan tenåringer ikke kunne unngå en ulykke eller kan også være årsaken til en ulykke på grunn av uerfarenhet.
Aftermarket Add-Ons

tillegg verdien av bilen øker når du legger til eller modifisering av kjøretøyet med ettermarkedet produkter. Spinnere på hjulkapsler, tilpassede detaljering eller enda spesialitet ratt øke mengden av forsikring tilgjengelig for kjøp. Hvis bilen er involvert i en ulykke og erklært et totalt tap, vil forsikringsselskapet betale et beløp fastsatt av politikken. Det betyr at forsikringsselskapet nå eier bilen. Fjerne spesialitet elementer etter et krav er betalt er forsikringssvindel, og kan resultere i tap av kravet betaling.
Som virkelig Pays?

Forsikringssvindel er mer enn å stjele penger fra forsikringsselskapene. Svindel påvirker livene til ofrene skadet i iscenesatte ulykker. Videre er forsikring priser bestemmes ved hjelp av en rekke faktorer, inkludert alder av driveren, hvilken type kjøretøy og parkering plasseringen. Hvis feil priser gjelder på grunn av misvisende eller falsk informasjon på tidspunktet for søknaden, kan det være en mangel når ulykker oppstår. Til syvende og sist forbrukerne betale ved å måtte betale høyere premie, selv om de har vært kravet gratis.
Drive Smart

Dessverre er det ikke mulig for forbrukeren å unngå konsekvensene av forsikringssvindel. Forsikringsselskaper etterforske påstandene og vil holde tilbake betaling eller trykk kostnader når de oppdager svindel. Håpet er at de juridiske konsekvensene vil avskrekke potensielle kriminelle. Enkeltpersoner kan unngå å bli et offer for iscenesatte ulykker ved å være observant på alle tider og opprettholde en trygg avstand fra alle kjøretøy. Dette vil bidra til å holde deg uten uhell, noe som kan spare deg for penger i lavere premie.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94039.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav