Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Klassifikasjoner for Bilforsikring

Kjøretøy er satt i flere grupperinger. Bil forsikringsselskaper ta klassifikasjoner inn i tankene før de bestemmer hvor mye månedlig Bilforsikring vil koste. Forstå hvordan kjøretøyene er gruppert i klassifikasjoner hjelper forbrukerne når du tenker på å kjøpe biler som trenger å bli forsikret. Det er fem viktigste klassifiseringer: artesisk, business, kommersielle, pendler og personlig eller fornøyelse. Artesisk

Artesian brukes av forsikringsselskaper når et kjøretøy operatør bruker transport til å lagre og transportere visse elementer, verktøy eller utstyr for virksomheten. Rørleggere, snekkere, elektrikere, teppe rengjøringsmidler og lignende virksomheter er klassifisert under artesisk. Folk i disse yrkene må ha biler som vil tillate dem å utføre arbeidet på en effektiv og riktig måte. Artesisk klassifisert forsikring går høyere enn personlig forsikring, men lavere enn kommersielle Bilforsikring priser.
Forretninger

Forretninger klassifikasjoner er vanligvis ansett som firmabil. Sjåfører bruker disse kjøretøyene i forretningsøyemed. Materialer og varer ikke transporteres med business class biler. Siden verktøy og utstyr som ikke er gjennomført i disse bilene, forsikring rate fall et sted i midten.

Commercial

Kommersielle klassifisering biler brukes kun for arbeid formål . Disse bilene er ansett som arbeid kjøretøyer. Nyttekjøretøy inkluderer dumpere, trailere, traktorgravere og andre kommersielt drevne kjøretøy. Nyttekjøretøyer er heavy duty og har en høy risiko for ulykker og personskader, slik forsikring for disse kjøretøyene er høyere.
Commute

Commute klassifisert biler er transport brukes kun for går frem og tilbake til jobb eller skole. Disse kjøretøyene til tider kan brukes for nytelse, men brukes ikke til forretningstransaksjoner av noe slag. Pendle klassifiserte biler er rimeligere å forsikre. Er
Personal og Pleasure

Kjøretøy klassifisert i den personlige eller behagelige kategori de minst dyre biler å forsikre. Disse bilene blir brukt til hverdags ærend eller aktiviteter. De er vanligvis drevet rundt i byen i en liten kjørelengde radius. Bilforsikring priser alltid variere fra stat og alder, merke og modell av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94076.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav