Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan lage fotografisk bevis av en bilulykke

Hvis du er involvert i en bilulykker, vil bildene hjelpe deg når du filen eventuelle forsikringskrav. Følg disse trinnene for å dekke alt. Instruksjoner
en

Har et kamera med deg i bilen til enhver tid. Det kan ikke være praktisk å alltid bære kameraet med deg i bilen og kameraet på mobiltelefonen din kan ta dårlige bilder som ikke kan utvinnes fra kameraet. I stedet holde en billig engangskamera i hanskerommet, slik at alltid forberedt.
2

Ta bilder av skaden på bilen din, noen andre biler og annen eiendom skadet av deg eller en annen driver. I tillegg, ta bilder av eventuelle skader påført i ulykken. Du trenger en fullstendig oversikt over din rolle i ulykken og rollen til eventuelle andre drivere involvert. Ta bilder av bilene som helhet og nærbilder av skaden.
3

Ta et bilde av hver registrering plate av alle biler involvert i ulykken. Dette vil dekke deg i tilfelle du får feil informasjon eller manglende annen part forlater scenen.
4

Få et oversiktsbilde av hele ulykken inkludert alle biler og veien. Også ta bilder av noen veiskilt som kan ha vært en faktor i ulykken.
5

Record noen detaljer som kan ha bidratt til ulykken som frost, is eller nedbør. Sørg for at du får et skudd som tydelig viser værforholdene på tidspunktet for ulykken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94015.html

Previous:
Next: No

Bilforsikring Krav