Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan Fil a Car Insurance Claim

Bil forsikring er en nødvendig del av livet i USA. Du kan ikke ved lov kjøre hvilken som helst bil uten å kjøpe en forsikring. Forsikringsselskaper tilbyr ulike typer dekning hvis du kjører egen bil, firmabil eller en innleid bil. I tilfelle av en bilulykke, er et krav vanligvis arkivert med forsikringsselskapet for medisinsk refusjon, skader på bilen (e) og så videre avhengig av dekning klausuler. Er du klar over prosedyren for innlevering av bil forsikringskrav? Her er noen retningslinjer. Instruksjoner
en

Husk at Bilforsikring lover har gjort det obligatorisk for alle sjåfører til å informere hans eller hennes forsikringsselskap umiddelbart etter å ha blitt involvert i en bilulykke. Hvis du kjører den bilen som var involvert i en ulykke, må du ta kontakt med forsikringsselskapet umiddelbart.
2

Spør din forsikring agent eller forsikringsselskapet hvilke dokumenter som er nødvendig for å sende inn et krav. Du er nødt til å fortelle dem om tid og sted for ulykken, navn og adresse driverne eller vitner og de kan be om et bilde av den skadede bilen. Du kan også sende inn en kopi av politirapporten om du har det.
3

Finn ut fra din agent om tidsrammen for innsending av alle disse dokumentene og hvor snart kravet vil bli avgjort . Vanligvis er dette gjort innen en uke eller så.
4

Samarbeide med ditt forsikringsselskap med hensyn til skader og refusjon vurdering.
5

Bekreft fra din forsikring hva slags dekning du har. Hvis du har kollisjon eller omfattende dekning, vil forsikringsselskapet betale kravet uavhengig av hvem som var på feil. Ansvar dekning vil bare dekke krav mot deg med andre i tilfelle du er på feil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94014.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav