Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan komme online Bilforsikring Quotes

Komme online forsikring sitater er relativt enkel. Vanligvis møter deg med en forsikring agent eller snakke med en agent på telefonen og svare på en rekke spørsmål. I dette tilfellet har du ikke bare har tidsbegrensninger, men du må komme forberedt med svar for å unngå å si noe som kan påvirke din forsikring sitat. Med online sitater, kan du besvare spørreskjemaet på din egen tid og tempo. Sitatene kan være faktisk eller estimert, avhengig av forsikringsselskapet. Det beste med dette er at du ikke trenger å være netto-savvy. Det er bare noen få skritt, og du kan enkelt få en "ballpark" tall på hvor mye det kan koste å forsikre bilen. Instruksjoner
en

Visit selskaper som Progressive (http://www.progressive.com), geico (http://www.geico.com), State Farm (http://www. statefarm.com) og Allstate (http://www.allstate.com). Disse selskapene har omfattende, brukervennlige nettsteder. Se etter de "få online sitater" eller "få sitater 'ikon på disse nettstedene. Klikk på den for å starte prosessen.
2

Fortsett etter gjennomgang av juridiske ansvarsfraskrivelse på nettstedet.
3

Vanligvis, i det første trinnet du vil bli bedt om å gi grunnleggende informasjon som navn, telefonnummer og adresse. Du vil bli spurt spørsmål om din biltype, lage, år, antall personer som vil være forsikret. Du vil bli rettet til neste side etter utfylling av spørreskjemaet ..
4

Gi alle sikkerhet og trygghet opplysninger om bilen. De fleste nettsteder har en rullegardinmeny med alle de funksjoner som er tilgjengelige for deg å velge fra.
5

Skriv inn din arbeids-og boligmarkedet status. Disse er relativt enkle spørsmål requirig få detaljer.
6

Gi informasjon om eventuelle trafikk brudd eller overbevisning som du måtte ha. Opplysninger om denne informasjonen kan variere på ulike nettsteder. Noen nettsider kan be deg om å gi spesifikk informasjon for eksempel en straffbar handling eller kjøring under påvirkning ..
7

Få en estimert bil forsikring sitat!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94013.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav