Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan Rapporter bilen som stjålet til DMV

Hvert år i USA, millioner av biler stjålet. Du kan bli overrasket over å høre at de mest vanlige biler stjålet er ikke sen modell biler. Tyver målrette eldre modeller fordi de er ute etter deler, ikke selve kjøretøyet, for videresalg. Ifølge National Insurance Crime Bureau, har bil tyverier gått ned siden 2008, men risikoen forblir. Hvis bilen din blir stjålet, må du følge statens DMV politikk for å bistå i utvinning og møte krav til dokumentasjon i tilfelle bilen er ikke restituert. Du trenger
Kjøretøyets registreringsnummer
Tittel nummer
merke og modell av kjøretøyet
License plate nummer
Kjøretøy serienummer (hvis tilgjengelig)
Vis flere instruksjoner
en

Lag en rapport til politiet. De fleste statlige DMV politikk diktere det første du bør gjøre er å kontakte politiet og fylle ut en rapport. Politiet vil skrive inn informasjon i både nasjonale og statlige auto-tyveri databaser, som link med DMV databaser. Du bil tittelen vil bli lagt merke til, spørre et rødt flagg hvis noen forsøker å be om tittelen eller selge bilen. Du må oppgi politiet med din registrering og bruksnummer, merke og modell av kjøretøyet, din lisens plate nummer og kjøretøyet serienummer, hvis tilgjengelig.
2

Kontakt forsikringsselskapet og oppdatering det om status på bilen som stjålet. Dette er et krav i de fleste stater.
3

Kontakt din lokale DMV kontoret for å bekrefte at politiet har tastet inn informasjonen i de nasjonale og statlige databaser og har spilt tyveri i dine DMV poster. Hvis ikke, må du gå til din lokale DMV kontoret i person til å sende inn en kopi av politirapporten, slik at DMV kan oppdatere poster.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94100.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav