Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan lage en Bilforsikring Accident Sjekkliste

Siden uforutsette bil ulykker skjer, er det best å forberede seg på forhånd. Avhengig av alvorlighetsgraden av en bilulykke, kan du ikke har midlene til å reagere forsiktig. Hvis du har forberedt en Bilforsikring ulykken sjekkliste på forhånd, er du da i stand til å samle inn riktig informasjon. Instruksjoner
en

Sikre scenen. Umiddelbart etter en ulykke, slå på fare lys og tenne fakler for å varsle andre bilister til ulykken.
2

Søk hjelp for den skadde. Hvis noen er skadet, og krever legehjelp, ring 911.. Vent en profesjonell til å vurdere og håndtere situasjonen.
3

Ring politiet. Du må sende inn en politianmeldelse for å sende til forsikringsselskapet.
4

vurdere skaden. Kom deg ut av bilen og ta en titt på skaden. Hvis du har et kamera eller en kameratelefon ta bilder for å dokumentere auto skade. Du kan vurdere skaden mens du venter på politiet og medisinsk hjelp å ankomme.
5

Forlat bilen på samme sted hvor ulykken skjedde.
6

Få kjøretøy og driver informasjon. Som en del av sjekklisten, døyt ned året, merke, modell nummer og bilskilt opplysninger om de andre kjøretøy involvert i ulykken. I tillegg hente driveren for alle førere involvert. Driver informasjonen inkluderer navn, lisensnummer, fødselsdato og forsikringsselskapet navn og politikk nummer.
7

Rapporter kravet til forsikringsselskapet agent. Varsle forsikringsselskapet av ulykken. Du kan ikke være i stand til å gi all nødvendig informasjon fra ulykkesstedet, men gi så mye som du kan. Du kan alltid fylle ut hullene senere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94018.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav