Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan erstatte en tapt skjøte til en bil for forsikring formål

En manglende bil tittelen kan føre til en rekke problemer for eieren. En tittel er påkrevet for kjøretøyets registreringsnummer, som må fornyes hvert år, og det er også nødvendig hvis du har tenkt å selge eller overføre eierskapet av kjøretøyet. Forsikringsselskapene må kanskje se en kopi av boken også. Prosessen for å erstatte en tapt tittel for et kjøretøy varierer litt fra stat til stat, men i de fleste stater er det mange vanlige fremgangsmåten. Du trenger:
State bilde utstedt ID
Notar (i noen tilfeller)
Vis flere instruksjoner
Replacement Tittel Process
en

Finn ut som etaten å ta kontakt. I de fleste stater, er tittelen erstatning håndtert av en statlig avdeling eller byrå av motorvogner. Men i noen stater, er dupliserte titler levert av fylket kontorist kontor. Hvis du ikke er sikker på din statens prosedyre, kan du få tilgang til denne informasjonen gjennom amerikanske myndigheter Made Easy, som inneholder lenker til hver statens BMV eller tilsvarende: http://www.USA.gov/Topics/Motor_Vehicles.shtml

2

Få et søknadsskjema for tittelen erstatning. De fleste stater gjør dette skjemaet tilgjengelig på nettet, slik at du kan skrive den ut og fylle det ut før du går til tittelen byrå, noe som sparer tid og problemer. Noen stater krever en tur til tittelen byrå for å plukke opp et program.
3

Fyll ut søknaden. Vanligvis et program vil inneholde navn og kontaktinformasjon og et kjøretøy beskrivelse inkludert merke, modell, år og farge. Du trenger også å vite når du kjøpte bilen og hva kjørelengde var da, hvis denne informasjonen er tilgjengelig. Bilen identifikasjonsnummer vil også bli bedt om, og som kan bli funnet på en kopi av registreringen. Hvis du ikke har en kopi av registreringen heller, kan du sjekke kvitteringen for bilen eller ta kontakt med forhandleren som solgte den til deg.

Noen stater krever at søknaden være attestert, som krever å finne notarius publicus før du slår i programmet.
4

Ta med din søknad og state-godkjent legitimasjon til tittelen byrå.
5

betale påmeldingsavgiften kreves av alle statene for re-utstedelse av en tittel. Selv om mengden varierer betydelig fra stat til stat, vanligvis avgiften er ca 15 dollar.

Tittelen byrå vil utstede tittelen umiddelbart etter mottak av søknaden og betaling av avgifter. Fordi titler er utstedt til enkeltpersoner, så lenge du kan bekrefte din identitet med offentlig utstedt legitimasjon, bør det ikke være noen forsinkelse i utstedelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94073.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav