Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan rapportere en bilulykke til et forsikringsselskap

En bilulykke er en hodepine for alle involverte parter. For å sikre at du får kompensasjon skyldte til deg for en slik hendelse, er det viktig å kontakte forsikringsselskapet og rapportere hendelsen. Mens du har muligheten til ikke å rapportere ulykken og forhandle direkte med den andre parten, risikerer du ikke blir kompensert for eventuelle skader eller skader påført deg. Rapportere hendelsen til forsikringsselskapet på en rask og riktig måte kan bidra til å sikre at kravet er håndtert på riktig måte. Instruksjoner
en

Vent til du er rolig og trygg før du rapporterer ulykken. Mens det er viktig å rapportere ulykken så snart som mulig, er det også nødvendig å ta vare på deg selv før du kontakter forsikringsselskapet. Når en ulykke inntreffer, kan du skade deg, følelsesmessig eller på annen måte ute av stand til å gi en nøyaktig oversikt over hva som skjedde. Når du har samlet deg selv, mottatt noen nødvendig legehjelp og kan tydelig huske hva som skjedde, er du klar til å rapportere ulykken.
2

Ring forsikringsselskapet ulykke rapport telefonnummer. Dette nummeret kan vanligvis finnes på din forsikring kortet. Du kan også finne den på fakturaene og styringsdokumenter.
3

Informer representanten at du trenger å rapportere en ulykke. Rolig og tydelig beskrive ulykken fra begynnelsen. Prøv å være objektiv som du forklare hva som skjedde. Gi ekstra detaljer som representant ber om det. Du bør gi den tiden av døgnet, værforhold og plassering av ulykken. Du må også beskrive hva bilen gjorde og hva som skjedde for å forårsake ulykken.
4

Skaffe til veie ytterligere dokumentasjon på at forsikringsselskapet kan trenge. De kan be om kopi av en politianmeldelse eller en tid da en hevder adjuster kan inspisere skade på bilen. Jo mer vennskapelig og rettidig du kan være med disse forespørslene, jo raskere kravet kan løses.
5

vente på resultatene av undersøkelsen. Ditt krav adjuster vil informere dere som var fast bestemt på å være på feil for ulykken, samt hva de neste stegene er. Holde nær kontakt med påstander adjuster under prosessen som de kan gi deg detaljert informasjon om din påstand, samt råd om dine valg og rettigheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94068.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav