Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hva skjer når en bilen er totalt?

Ifølge Consumer Action, er omtrent fem millioner biler totalt i USA hvert år. Hvis du har bil forsikring og bilen er totalvrak, bør forsikringsselskapet gjøres oppmerksom umiddelbart at en ulykke har skjedd. Etter at forsikringsselskapet blir engasjert i prosessen, avhengig av hvilken type dekning du har, vil flere tiltak skritt tas. Verdi Bestemmelse

Forsikringsselskaper etablere interne beregninger og strategier for å fastslå den faktiske pengeverdi (ACV) av en skadet bil. Alder, avskrivninger og tilstanden på bilen blir tatt hensyn til ved beregning av bilens ACV. Vanligvis, når verdien å reparere eller berge av bilen er mer enn den faktiske kontanter verdien av bilen, de fleste forsikringsselskaper vurdere kjøretøyet skal summeres eller totalt tap. Noen selskaper vurderer bilen for å være en total tap hvis verdien å reparere bilen pluss den totale kostnaden for utgifter for deg å bruke en leiebil overstiger mer enn 50 prosent av ACV. Etter at du rapportere ulykken til forsikringsselskapet, vil en representant fra skadeavdelingen vurdere bilen og gjøre reparasjonskostnader og verdivurderinger. Mange forsikringsselskaper bruker datamaskinen databaser for å generere de endelige beregninger. Hvis bilen ikke er betalt på tidspunktet for ulykken, vil du måtte betale differansen mellom ACV og gjenværende saldo på auto lån.
Betaling og Egenandel

Skulle du ha sammenstøt og omfattende dekning på din forsikring, vil forsikringsselskapet betaler faktisk pengeverdi for din bil minus egenandel. Vanligvis vil forsikringsselskapet du skrive ut en sjekk i mengden av bestemt ACV. Hvis du har garantert Auto Protection (GAP) forsikring, bør det dekke hele forskjellen mellom bilens ACV og gjenværende saldo på en auto lån. Vanligvis må GAP forsikring kjøpes innen 12 måneder etter å kjøpe eller leie en bil.
Salvage Auksjoner

Forsikringsselskapet eier alle rettigheter til din utgjorde bil etter at de betaler ACV. På dette punktet, de fleste forsikringsselskaper auksjonere bort bilen til en berging virksomhet. Forsikring Auto auksjoner liste berging auksjoner holdt rundt om i landet. For eksempel, 14. juli 2009 var det 26 auksjoner blir holdt i ulike stater med over 6200 biler for salg. Disse bilene blir ofte betraktet som en total tap av forsikringsselskapet, men kan repareres eller berget av en erfaren bil mekaniker.
Bestemme å holde bilen

Før du bestemmer deg å holde et beløp bil, pass på at kjøretøyet kan passere statlig inspeksjon. Etter at bilen passerer inspeksjonen, må du nok penger til reparasjoner. Bør du la forsikringsselskapet holde bilen så senere finner ut at du vil ha bilen tilbake og forsikringsselskapet har allerede sendt inn bilen på auksjon, må du kanskje kjøpe bilen tilbake på en auksjon. Noen stater som Alabama, Colorado, Florida og Georgia krever at du får en bil forhandlere lisens før du kan kjøpe og salg på en auto auksjon.
Hensyn

Forhandle en høyere pengeverdi for din utgjorde bil hvis du føler bilen er verdt mer enn forsikringskrav adjuster har rapportert. For å gjøre dette, viser jevne vedlikehold poster på bilen. Du kan også gi forsikringsselskapet med kvitteringer fra oppgraderinger, slik som en ny motor eller møbeltrekk, har du gjort til bilen. Bilder tatt av bilen i løpet av tiden du har eid bilen kan også bidra til å støtte ditt argument. Hvis dette ikke fungerer, må du kanskje leie en uavhengig bil takstmann til å hjelpe deg med forhandlingene. Holde kostnadene til reparasjoner og appraiser avgifter i bakhodet hvis du velger å ta denne ruten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94051.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav