Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hva er Gap dekning?

Detaljhandel bil verdier går ned betraktelig når de er drevet av giverens mye . Skulle bilen bli stjålet eller ødelagt utover reparasjon, kan du være på kroken for tusenvis av dollar hvis du ikke har gap bilforsikring. Funksjon

Funksjonen gap dekning, eller garantert auto beskyttelse, er å betale differansen mellom det skyldige beløpet på en bil lease eller låne og den faktiske markedsverdien av bilen . De BankRate nettside sier at biler "miste 30 prosent av sin verdi i det første året alene. " Derfor beløpet du ha bilen forsikret for kan ikke være nok til å betale ned lånet bør bilen skal summeres i et vrak eller stjålet . Uten gap forsikring , kan du ende opp med å betale tusenvis av kroner på din bil lån for en bil som du ikke lenger kan drive .
Typer

Gap bil forsikring er tilgjengelig i to typer. Den første typen krever en fraskrivelse av utleier bør bilen være ødelagt eller stjålet . Den andre typen er en kontrakt av en tredjepart til å dekke beløpet av gapet . Enten dekning kan nektes dersom lån eller leasing er misligholdt.
Hensyn

Ikke alle bør kjøpe gap forsikring . For eksempel , hvis du putter en 20 prosent ned betaling eller mer på bilen din, kan det være lurt å hoppe over denne dekningen . Hvis du ikke har egenkapital i bilen eller eier et kjøretøy som har en høy avskrivningssats, er gapet forsikring en måte å beskytte deg selv bør bilen bli stjålet eller gjort ubrukelig .
< br > .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94146.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav