Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan beregne den reduserte verdien av en Motor Home

Hvis din bobil har vært involvert i en ulykke, kan det være lurt å lage en redusert verdi krav for den iboende redusert verdi, også referert til som tap av verdi eller reduksjon verdi , ifølge Car Insurance.com. Den iboende redusert verdi er forskjellen mellom hva din bobil eller RV var verdt like før ulykken, og dens verdi etter ulykken. Avhengig av statlige lover og forsikring, kan du ha rett til å gjenopprette dette beløpet selv om RV ble reparert, siden ulykken rekorden ville gjøre deg mindre i stand til å selge den til full gjeldende markedspris. Du trenger
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
en

Finn dagens markedsverdi av din bobil for året sitt, modell, funksjoner og tilstand det var i bare før ulykken. NADA Guides opprettholder oversikten over dagens markedsverdi for RVs på sin hjemmeside.
2

Ta motor hjemmet til en lokal RV forhandler og be om en vurdering. RV forhandler kan gi deg et anslag på hva din motor hjem er i dag verdt, post ulykke. Be om dokumentasjon for den gjeldende verdien, så du vil trenge dette for å gjøre en redusert verdi krav.
3

Trekk verdien som RV forhandleren ga deg fra dagens markedsverdi av en sammenlignbar bobil som ikke var involvert i en ulykke. Dette tallet er redusert verdien av din bobil. For eksempel, hvis RV var verdt $ 10 000 pre-ulykken og dealeren forteller deg det er verdt $ 5000 innlegg ulykke, er redusert verdi $ 5000.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94149.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav