Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Bør jeg kjøpe en Mazda utvidet garanti?

Hvis du er en av flertallet av befolkningen som hater å gå gjennom bryet med å finne ut hva som er galt med bilen din og gjør gjette og sjekke arbeidet reparasjonen selv, deretter en lengre produsentens garanti for din Mazda bilen for deg. Noen mennesker ser garantier som overprisede forsikring planer som du aldri vil bruke, men det er ikke tilfelle når en del går ut eller et vindu slutter å fungere. Hva er en utvidet garanti?

En garanti er en forsikring verneplan som dekker de fleste deler av bilen som ikke er utformet for å gå ut eller brekke. For eksempel, utskiftbare elementer som bremser, luftfiltre og dekk er ikke aktuelt under en utvidet garanti. Luftslangene, det brake master sylinder og en makt vindu regulator, derimot, er dekket under denne planen. Kjøpe en utvidet garanti etter at fabrikkgarantien er opp sikrer at mange av de problemene som kan potensielt står overfor etter at garantien er opp vil ikke være så stor av en hodepine som de muligens kunne være.

Utvidede garantier bare vare for en viss mengde miles og kan kjøpes hos din lokale Mazda-forhandler. Det ville være best å gjøre din forskning og sjekke med noen så mange priser vil endres på grunn av brutto forhandleren er ute etter å tjene på toppen av de faktiske kostnadene. Også være slitne at garantien de tilbyr deg er en Mazda garanti og ikke en for deres spesifikke forhandler ellers kan du finne deg ut av dine hardt opptjente penger og bare i stand til å ta bilen til den forhandleren som kanskje ikke utføre arbeidet opp til standarder. En ekte Mazda utvidet garanti vil medføre at det vil overføre over alle Mazda-forhandler i USA uansett hvor du bryte ned.
Hva Mazda Covers

Mazdas total omsorg utvidet garanti ( en produsent garanti) er en drøm. Den dekker hver eneste system i bilen infrastruktur og inkluderer også tauing og leiebil refusjon, tur avbrudd service, vei fare, dekk og hjul beskyttelse og kan overføres i tilfelle du selger bilen. Så, uansett hvilken del av bilen bryter innenfor denne garantien, vil det bli dekket av garantien. Det er ikke å si at de vil dekke noe sånt som en frontlys hvis du treffer noe eller et segl fordi du brøt det å fikse bilen, men hvis noe går ut uten at du har tuklet med det, er denne garantien dekke inspeksjon, fjerning og reparasjon av delen.

Mens mange av garantien prosedyrer vil være gratis, noen dessverre kreve en garanti gebyr avhengig av prisen. Sjekk med din representant for å se hva skjeletter er gjemmer seg i fine print av hva du signerer, og sikre at du får alle fakta før du signerer på noe som du ikke er enig med.
Konklusjon

Denne garantien vil holde unødvendige hodepine unna. Den mest interaksjon med bilens problemer som du bør forvente er rett og slett slippe av nøklene til forhandleren og venter på din Mazda å være løst. Selv om ikke hvert besøk kan være så enkelt, i de fleste tilfeller vil du være glad for at du kjøpte den utvidede garantien heller enn beskytningen ut penger fra lomma for å fikse noe som lett kan unngås med denne garantien. Aldri ta en mening om dette temaet, som ligger i referansene er mange historier om kunder som har brukt den utvidede garantien program eller har nyttig informasjon som kan hjelpe deg neste gang du stopper for å kjøpe en bil og lurer på om å kjøpe en garanti vil være verdt det eller ikke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94054.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav