Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan lage Auto Accident Forsikringskrav Enklere

Sende et forsikringskrav når du har vært involvert i en bilulykke er en ofte stressende, men veldig nødvendig oppgave. Dine kravdetaljer hendelsene i ulykken og hjelper justerbar på forsikringsselskapet finne ut hvor mye penger å betale, og om du var ansvarlig for hendelsene som fant sted under ulykken. Hvis du befinner deg i en fender-bender og er usikker på hva de skal gjøre, er det et par ting å huske på som kan gjøre dine påstander prosessen mye enklere. Instruksjoner
en

Hold oversikt over hver investeringen du gjør i bilen. Du vil ønske kvitteringer for lydanlegg, TV, ytelse modifikasjoner og interiør utsmykninger. Jo bedre dokumentasjon, jo mer sannsynlig er det å ha disse elementene erstattet i tilfelle en ulykke.
2

Rapport kravet ditt umiddelbart etter ulykken. Det første du bør gjøre etter å sikre alle sjåfører er trygge og kontakte politiet er å komme i kontakt med ditt forsikringsselskap. Krav er tidskritiske.
3

Record detaljene i scenen ved å skrive dem i en notepad eller på en ripe stykke papir. I tillegg til å få informasjon om den andre sjåføren (e), bør du notere hvilken rekkefølge ting skjedde, samt trekke et lite kart av kollisjonen nettstedet. Disse notatene kan hjelpe deg når du skal snakke med påstander adjuster senere og trenger å huske detaljer om hendelsen.
4

Besøk flere karosseri butikker for å få en rekke forskjellige reparasjon anførselstegn. Flere sitater gjør det lettere å utfordre en adjuster påstand verdi, hvis du føler det kommer i for lavt.
5

Snakk med forsikringsselskapet adjuster minst en gang per dag for å sikre kravet ditt beveger seg fremover. Venter på resultatene av et krav er frustrerende, så hold deg i loop og la forsikringsselskapet vet at du tar prosessen på alvor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94020.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav