Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan Fil a Car Accident Claim

En bilulykke kan være en upraktisk og skremmende hendelse. Forhåpentligvis var det ingen skader og alt du trenger å forholde seg til er innlevering av bil forsikringskrav. Filing en bil ulykke krav og motta kompensasjon kan være en langsom prosess, men til slutt, vil du bli refundert for reparasjoner til bilen din. Instruksjoner
en

Få forsikringen informasjon om alle andre drivere umiddelbart. Dette er spesielt viktig hvis ulykken var feil av den andre parten, som det vil holde deg fra å betale en egenandel. Du vil også unngå høyere forsikringskostnader i fremtiden hvis deres selskap betaler for kravet ditt, snarere enn din egen.
2

Ta bilder av eventuelle skader. Forsikringen representant vil trolig ta bilder også, men de kan ikke være der umiddelbart etter ulykken. Det er alltid godt å ha et sett med bilder som viser plasseringen av kjøretøy, samt omgivelsene, umiddelbart etter ulykken. Disse vil hjelpe deg å fortelle din historie om hvordan ulykken skjedde.
3

Ring et krav representant så snart som mulig. Selv på scenen hvis begge parter er villige til å vente. Representanten vil fylle ut påstander form, ta bilder, få begge sider av historien, og muligens intervjue eventuelle vitner fortsatt rundt.
4

Vent på kompensasjon sjekken å ankomme. Dette kan ta flere uker til flere måneder, så det kan være lurt å få reparasjoner utført på bilen din før hånden hvis du har midlene. Du vil sannsynligvis få en sjekk for lavest estimerte reparasjonskostnader gitt til forsikringsselskapet eller gjeldende blå bokført verdi, hvis bilen ble totalvrak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94016.html

Previous:
Next: No

Bilforsikring Krav